Vartalon kirurgiset operaatiot


Vartalon kirurgiset operaatiotSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Rasvaimu on toimenpide, joka voidaan tehdä ilman nukutusta – helposti ja nopeasti!


Ihmisillä on valtavasti erilaisia käsityksiä rasvaimusta. Minkälainen käsitys sinulla on? Valtavan lihava potilas kärrätään paareilla toimenpiteeseen? Nukutusoperaatio, jossa olet letkuissa ja huone on lääkäreitä täynnä? Kaikki tämänkaltaiset mielikuvat ovat kaukana todellisuudesta! Rasvaimu hoituu nykyään helposti ja nopeasti. Kotiin pääsee toimenpiteen jälkeen, kunhan on ensin levännyt tovin – toipuminen on nopeaa.Hinnasto


Vartalon WAL


1 alue€ 800


2 aluetta€ 1200


3 aluetta€ 1500


4 aluetta€ 2200


6 aluetta€ 3000


Lisäalue€ 400


Gynekomastiaa edeltävä rintarauhasten rasvaimu€ 1200


Rasvansiirto, parillinen alue€ 2800


Radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu Body Tite


Vartalon rasvaimu 1 alue€ 1000


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 2000


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 2700


Vartalon rasvaimu 6 aluetta€ 3600


Lisäalue€ 500


Sellulliittihoito BodyFX


Vartalon rasvaimu 1 alue€ 180


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 320


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 580


Vartalon rasvaimu 6 aluetta€ 800


Lisäalue€ 500
Rasvaimu – BodyTite (alk. 1000€)

 

BodyTite on uudentyyppinen rasvaimu- ja vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti vähentämään rasvaa, josta voi olla vaikea päästä eroon. Samalla voit myös uudelleen muokata ja kiinteyttää vartaloasi. BodyTite rasvaimu käyttää edistyksellistä teknologiaa nimeltä RFAL™ (Radio Frequency Assisted LipoThighening) tarjoten sinulle turvallisen, hellävaraisen ja modernin vartalonmuokkausratkaisun.

Rasvaimu BodyTitella on turvallinen ja nopea, sekä silminnähtäviä tuloksia saavuttava rasvaimumenetelmä. BodyTite poistaa perinteisen rasvaimun (WAL-in) tapaan ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista, sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.
Miten BodyTite rasvaimu eroaa perinteisestä rasvaimusta?

Perinteinen rasvaimu (WAL) hyödyntää imuvälinettä, jossa imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. BodyTite rasvaimu muodostuu samantyyppisestä liikkeestä, mutta rasvasolut ”sulatetaan”, joka helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle. BodyTitellä tehty rasvaimu aiheuttaa myös vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa.

Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti. Ainoastaan liikunnan harrastamista on vältettävä.

BodyTite rasvaimun tärkeimmät hyödyt:

jopa 40% kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun

BodyTite rasvaimu sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja tavoitteena on kiinteämpi iho

vähemmän mustelmia -rasvaimu voidaan tehdä paikallispuudutuksessa

Radiofrekvenssienergialla avustettu rasvaimu

RFAL on lyhenne englanninkielisestä nimestä Radio Frequency Assisted Liposuction, eli radiofrekvenssienergialla avustettu rasvaimu (RF-energia). Se on Invasix -yrityksen markkinoima tekniikka, joka yhdistää imun, radiofrekvenssienergian ja vartalonkiinteytysmekanismin. Radiofrekvenssiä energiamuotona käytetään kirurgiassa monessa eri muodossa ja se on hyvin kudosystävällinen ja luotettava energiamuoto.

Hallittu ja suoralinjainen lämmittäminen

BodyTite käsikappaleessa RF-energia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin, kehittäen keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

RF-energian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua, jonka avulla lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröiviin kudoksiin. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tieteellisesti tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle, estäen epätoivottua lämpökertymää.

Merkittävä ihon & vartalon kiinteytys

Rasvaimu toimenpiteen lämpövaikutukset saavat aikaan tehokkaan rasvakudoksen luomalla tarkan lämpötilan vartalolinjojen parantamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi. Optimaalinen ihon kiinteyttäminen ei riipu ainoastaan kriittisen lämpötilan saavuttamisesta, vaan myös lämpötilan ylläpitämisestä yhdenmukaisesti ja turvallisesti. RFAL laitteen sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta vartalolinjojen muokkaus pystytään suorittamaan ihanteellisesti.

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa jättämällä hoitoalueen muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi. Potilaat joilla esiintyy ihon löystymistä tai raskausarpia yhdessä rasvakertymien kanssa, voivat saavuttaa parempia tuloksia käyttämällä BodyTite-hoitoa kiinteyttääkseen vartaloaan ja vähentämään rasvaimun jälkeen tapahtuvan ihon löystymisen riskiä.

Vartalon muokkausta & kiinteyttäviä tuloksia

Nykyisin on mahdollista saavuttaa sekä merkittävää rasvan vähentämistä, että vartaloa kiinteyttäviä tuloksia. Potilailla joilla on lievää tai keskivaikeaa ihon löystymistä ja jotka eivät halua ulkoista poistomenetelmää, vaan etsivät pehmeämpää tulosta, arvostavat tätä lisättyä etua.

Rasvaimu BodyTitellä tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon sekä yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee myös vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta. Hoitoalueen esilämmitys sallii epätoivotun rasvan hellävaraisen poiston, joka aiheuttaa potilaille vähemmän mustelmia ja turvotusta kuin perinteisessä rasvaimussa.

Parannettu turvallisuus

Järjestelmän turvaosat säätelevät ihon lämpötilaa ja sähköistä resistenssiä ja aiheuttavat näin pienemmän lämpövaurioiden riskin. Tekemällä pienempien alueiden hoitoa ja välttämällä yleisanestesia tai sedaatio, riskit pidetään todella minimissään. Rasvaimu on klinikallamme turvallinen menetelmä ylimääräisen rasvan poistoon keholta, sillä toimenpiteet suorittaa jo alalla vuosia toiminut ammattitaitoinen henkilökunta (plastiikkakirurgit).

Lyhyempi toipumisaika

BodyTite rasvaimu on vähemmän invasiivinen toimenpide, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa yleisanestesian sijasta. Potilaat voivat valita päiväkäynnin ja välttää yöpymisen aiheuttamia kustannuksia. Suurempien alueiden tai isomman massan poistohoidoissa voidaan edelleen hyötyä yleisanestesiasta.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

BodyTite rasvaimu sopii useille erikokoisille hoitoalueille, joissa on ylimääräistä rasvaa, kuten esimerkiksi vatsa, lantiot, pakarat, reidet, käsivarret, polvet ja niska. Hoidon voi myös yhdistää vatsan muotoiluleikkauksiin, vartalon kohotuksiin sekä käsi- ja reisikohotuksiin.

Toimenpiteen jälkeinen hoito

BodyTite rasvaimu on minimaalisen invasiivinen hoito joka suoritetaan paikallispuudutuksella tai kevyessä sedaatiossa. Pian toimenpiteen jälkeen voit mennä kotiin ja jatkaa normaalia elämääsi. Sinun on käytettävä tukitekstiilejä. Urheilun ja raskaan liikunnan voit aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Tuloksien näkyminen

Tulokset näkyvät 8-12 viikon jälkeen ja paranevat aina 6 kuukauteen saakka.

Lue lisää rasvaimusta ja eri hoitovaihtoehdoista blogistamme! 


Vesisuihkurasvaimu – WAL (alk. 800€)

Vesisuihkurasvaimu (WAL) on menestys Euroopassa, Yhdysvalloissa, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Vesisuihkurasvaimu on ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla pääsee entistä kätevämmin ja varmemmin eroon ei-toivotusta rasvasta kehon eri alueilla. Lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä. Käsitelty alue on kauniin muotoinen ja iho tasainen. Yleisimmin käsiteltäviä alueita ovat vatsa, kyljet, vyötärö, reiden sisä- ja ulkopinnat, olkavarret, selkä, leuan alapuoli ja polvet.Vesisuihkurasvaimun hinnoittelu:

1 alue on noin 10 x 10 cm (kämmenen) kokoinen alue.

Kaksoisleuka = 1-2 aluetta

Alavatsa = 4-6 aluetta

Koko vatsa = 6-8 aluetta

Jenkkakahvat = 4 aluetta yhteensä

Sisäreidet = 2-4 aluetta yhteensä

Ulkoreidet = 2-6 aluetta yhteensä

Polvet = 3-4 aluetta yhteensä

Allit (käsiverret) = 3-4 aluetta yhteensä

Selkä = 3-6 aluetta yhteensä

Miehen rinnat = 2-4 aluetta yhteensä

Poskien alaosat “hamsteripussit” = 1-2 aluetta yhteensä


Rasvaimu laserilla -Smart Lipo (alk. 500€)

Olemme erikoistuneet myös rasvanpoistoon laserilla! Plastiikkakirurgillamme on pisin kokomus rasvaimussa Suomessa ja Ruotsissa. Smartlipo on tämän päivän suosituin menetelmä poistaa rasvakertymiä eri puolella vartaloa. Laserin avulla rasvaa sulatetaan ja samalla laserin valoenergia stimuloi ihonalaisen kollageenin kehittymistä, joka tekee ihosta kimmoisan, kiinteän ja erittäin tasaisen.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ilman nukutusta, jonka ansiosta voit kotiutua heti toimenpiteen jälkeen ja mennä töihin jo seuraavana päivänä. Smartlipo on turvallinen ja nopea menetelmä saavuttaa täydellinen vartalo ilman leikkausta!Smart Lipo hoitomuotona

Smartlipo on ollut suurmenestys useiden vuosien ajan mm. Amerikassa ja Ruotsissa, mutta tullut nyt myös Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Smartlipo korvaa täysin perinteisen rasvaimun ja poistaa rasvaa huomattavasti pienemmällä kudostraumalla ja vähäisemmillä riskeillä. Smartlipoa kutsutaan myös rasvaimuksi laserilla. Smartlipon avulla voidaan korjata myös selluliittia ja perinteisen rasvaimun jälkeisiä epätasaisuuksia. Smartlipo sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Toipumisaika toimenpiteen jälkeen on minimaalinen.

HUOMIO! SMART LIPO EI KIRISTÄ IHOA, MUTTA TIETYISSÄ TAPAUKSISSA SUOSITELLAAN SEN SIJAAN RF -KÄSITTELYÄ. Tämän takia suosittelemmekin ensin ilmaista konsultaatiota!

Toimenpide on markkinoiden turvallisiin ja nopein ja se tehdään kolmessa vaiheessa:

  1. Puudutus: Hoidettava alue puudutetaan paikallispuudutusaineella.
  2. Laserlipolyysi: Rasvakudos sulatetaan ihon alta noin millimetrin paksuisella laserikuidulla, jonka laserenegia rikkoo rasvasolujen kalvon, jonka ansiosta rasvasolujen rasvasisältö valuu ulos ja rasva muuttuu juoksevaksi. Samalla ihonalainen kollageenirakenne stimuloituu niin että ihosta tulee kiinteä, sileä ja entistä kimmoisampi.
  3. Aspiraatio: Juokseva rasva imetään lopuksi hellävaraisesti pois erittäin ohuella kanyylilla.

Smartlipolla saadaan parhaat lopputulokset ja riskit ovat minimaaliset. Rasvakertymät voidaan poistaa tehokkaasti ja lopputuloksena ihon pinnasta tulee kiinteä, kimmoisa ja sileä. Ihon reijät ovat vain noin kahden millimetrin kokoisia ja arpia ei juurikaan kehity. Tulokset ovat pysyviä koska aikuisena uusia rasvasoluja ei vartalossa enää kehity. Tavallisimmat alueet rasvanpoistoon ovat kyljet, selkä, sisä- ja ulkoreidet, polvien alueet, pakarat, leuan alaosa, kaksoisleuka, poskien alaosat.Smartlipo hinnoittelu:

1 alue on noin 10 x 10 cm (kämmenen) kokoinen alue.

Kaksoisleuka = 1-2 aluetta

Alavatsa = 4-6 aluetta

Koko vatsa = 6-8 aluetta

Jenkkakahvat = 4 aluetta yhteensä

Sisäreidet = 2-4 aluetta yhteensä

Ulkoreidet = 2-6 aluetta yhteensä

Polvet = 3-4 aluetta yhteensä

Allit (käsiverret) = 3-4 aluetta yhteensä

Selkä = 3-6 aluetta yhteensä

Miehen rinnat = 2-4 aluetta yhteensä

Poskien alaosat “hamsteripussit” = 1-2 aluetta yhteensä

Kysymyksiä ja kuvia konsultaatiota varten voi lähettää meille myös sähköpostitse: info@clinicestetic.fi

Lääkärin konsultaatio on ilmainen, tervetuloa!


Rasvansiirto (alk. 1200€)

Rasvansiirto on tehokas vaihtoehto kehon muotoiluun ja sillä voidaan samanaikaisesti saavuttaa kaksi hyötyä. Rasvaa voidaan poistaa kohdista, joihin sitä ei haluta ja siirtää esimerkiksi täyteläistämään rintoja tai pakaroita.  Rasvaa voidaan siirtää kehon eri kohdista, tavallisimpia ottokohtia ovat vatsa, jenkkakahvat, selkä ja reidet, mutta rasvaa voidaan poistaa myös muilta alueilta.

Suurin osa rasvansiirroista tehdään rintoihin tai pakaroihin, mutta rasvaa voidaan siirtää myös muihin paikkoihin.

Rasvansiirto suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan kanssa käydään tarkasti läpi toiveet rintojen/pakaroiden muodosta ja koosta. Tämän lisäksi asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellaan, miltä alueelta rasvaa halutaan siirtää ja kuinka paljon rasvaa siirretään.


Vatsan muotoiluleikkaus – Abdominoplastia (alk 4800€)

Raskaus, suuret painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus saattavat veltostuttaa vatsanpeitteitä ja venyttää vatsan lihaskalvoa, jolloin vatsanpeitteet alkavat roikkua. Vatsan muotoiluleikkaus eli abdominoplastia on toimenpide, jolla poistetaan navan ja häpykarvoituksen välistä ylimääräistä ihoaluetta ja rasvakudosta sekä korjataan venyneitä vatsalihaksia. Toimenpide muotoilee vatsaa ja kaventaa vyötärölinjaa, mutta ei toimi laihdutuskeinona.


Leikkauksesta toipuminen

Vatsan muotoiluleikkaus tehdään yleensä yleisanestesiassa ja leikkauksesta kotiutuu jo samana päivänä. Leikkauksen seurauksena alavatsalle tulee poikittaisarpi bikinialueelle ja arpi navan ympärille, jotka vaalenevat melko näkymättömiksi 6 kk:n – 2 v kuluessa. Toimenpide kestää 1-4 tuntia. Ompeleet poistetaan 7-10 päivän kuluttua. Koska leikkauksessa tuetaan vatsan lihaksia, tarvitsee toipumiseen varata riittävästi aikaa. Leikkauksesta toipuu noin 1-2 kuukauden kuluessa.

Lopputulos suunnitellaan plastiikkakirurgin vastaanotolla asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja jälkitarkastus hoitavan lääkärin vastaanotolla on noin 6kk:n kuluttua toimenpiteestä. Raskaus saattaa venyttää korjattuja vatsanpeitteitä uudelleen. Vatsapoimun alainen taiveihottuma ja selkäkivut voivat oikeuttaa sairausvakuutuskorvaukseen.
Rasvaimu laserilla -Smart Lipo

Olemme erikoistuneet myös rasvanpoistoon laserilla! Plastiikkakirurgillamme on pisin kokomus rasvaimussa Suomessa ja Ruotsissa. Smartlipo on tämän päivän suosituin menetelmä poistaa rasvakertymiä eri puolella vartaloa. Laserin avulla rasvaa sulatetaan ja samalla laserin valoenergia stimuloi ihonalaisen kollageenin kehittymistä, joka tekee ihosta kimmoisan, kiinteän ja erittäin tasaisen.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ilman nukutusta, jonka ansiosta voit kotiutua heti toimenpiteen jälkeen ja mennä töihin jo seuraavana päivänä. Smartlipo on turvallinen ja nopea menetelmä saavuttaa täydellinen vartalo ilman leikkausta!
Smart Lipo hoitomuotona

Smartlipo on ollut suurmenestys useiden vuosien ajan mm. Amerikassa ja Ruotsissa, mutta tullut nyt myös Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Smartlipo korvaa täysin perinteisen rasvaimun ja poistaa rasvaa huomattavasti pienemmällä kudostraumalla ja vähäisemmillä riskeillä. Smartlipoa kutsutaan myös rasvaimuksi laserilla. Smartlipon avulla voidaan korjata myös selluliittia ja perinteisen rasvaimun jälkeisiä epätasaisuuksia. Smartlipo sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Toipumisaika toimenpiteen jälkeen on minimaalinen.

HUOMIO! SMART LIPO EI KIRISTÄ IHOA, MUTTA TIETYISSÄ TAPAUKSISSA SUOSITELLAAN SEN SIJAAN RF -KÄSITTELYÄ. Tämän takia suosittelemmekin ensin ilmaista konsultaatiota!Toimenpide on markkinoiden turvallisiin ja nopein ja se tehdään kolmessa vaiheessa:

1. Puudutus: Hoidettava alue puudutetaan paikallispuudutusaineella.

2. Laserlipolyysi: Rasvakudos sulatetaan ihon alta noin millimetrin paksuisella laserikuidulla, jonka laserenegia rikkoo rasvasolujen kalvon, jonka ansiosta rasvasolujen rasvasisältö valuu ulos ja rasva muuttuu juoksevaksi. Samalla ihonalainen kollageenirakenne stimuloituu niin että ihosta tulee kiinteä, sileä ja entistä kimmoisampi.

3. Aspiraatio: Juokseva rasva imetään lopuksi hellävaraisesti pois erittäin ohuella kanyylilla.

Smartlipolla saadaan parhaat lopputulokset ja riskit ovat minimaaliset. Rasvakertymät voidaan poistaa tehokkaasti ja lopputuloksena ihon pinnasta tulee kiinteä, kimmoisa ja sileä. Ihon reijät ovat vain noin kahden millimetrin kokoisia ja arpia ei juurikaan kehity. Tulokset ovat pysyviä koska aikuisena uusia rasvasoluja ei vartalossa enää kehity. Tavallisimmat alueet rasvanpoistoon ovat kyljet, selkä, sisä- ja ulkoreidet, polvien alueet, pakarat, leuan alaosa, kaksoisleuka, poskien alaosat.


Smartlipo hinnoittelu:

1 alue on noin 10 x 10 cm.

Kaksoisleuka = 1 alue

Alavatsa = 2 aluetta

Koko vatsa = 4-5 aluetta

Jenkkakahvat = 2 aluetta yhteensä

Sisäreidet = 2 aluetta yhteensä

Ulkoreidet = 2 aluetta yhteensä

Polvet = 2 aluetta yhteensä

Allit (käsiverret) = 2 aluetta yhteensä

Selkä = 2-4 aluetta yhteensä

Miehen rinnat = 2 aluetta yhteensä

Poskien alaosat “hamsteripussit” = 1 alue yhteensä


Kysymyksiä ja kuvia konsultaatiota varten voi lähettää meille myös sähköpostitse: info@clinicestetic.fi

Lääkärin konsultaatio on ilmainen, tervetuloa!
Vatsan muotoiluleikkaus – Abdominoplastia

Raskaus, suuret painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus saattavat veltostuttaa vatsanpeitteitä ja venyttää vatsan lihaskalvoa, jolloin vatsanpeitteet alkavat roikkua. Vatsan muotoiluleikkaus eli abdominoplastia on toimenpide, jolla poistetaan navan ja häpykarvoituksen välistä ylimääräistä ihoaluetta ja rasvakudosta sekä korjataan venyneitä vatsalihaksia. Toimenpide muotoilee vatsaa ja kaventaa vyötärölinjaa, mutta ei toimi laihdutuskeinona.
Leikkauksesta toipuminen

Vatsan muotoiluleikkaus tehdään yleensä yleisanestesiassa ja leikkauksesta kotiutuu jo samana päivänä. Leikkauksen seurauksena alavatsalle tulee poikittaisarpi bikinialueelle ja arpi navan ympärille, jotka vaalenevat melko näkymättömiksi 6 kk:n – 2 v kuluessa. Toimenpide kestää 1-4 tuntia. Ompeleet poistetaan 7-10 päivän kuluttua. Koska leikkauksessa tuetaan vatsan lihaksia, tarvitsee toipumiseen varata riittävästi aikaa. Leikkauksesta toipuu noin 1-2 kuukauden kuluessa.

Lopputulos suunnitellaan plastiikkakirurgin vastaanotolla asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja jälkitarkastus hoitavan lääkärin vastaanotolla on noin 6kk:n kuluttua toimenpiteestä. Raskaus saattaa venyttää korjattuja vatsanpeitteitä uudelleen. Vatsapoimun alainen taiveihottuma ja selkäkivut voivat oikeuttaa sairausvakuutuskorvaukseen.
Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin