Vartalon kirurgiset operaatiot


Vartalon kirurgiset operaatiotIlmoittaudu ilmaiseen klinikkamme asiantuntijan konsultaatioon puhelimitse:


Rasvaimu on toimenpide, joka voidaan tehdä ilman nukutusta – helposti ja nopeasti!


Ihmisillä on valtavasti erilaisia käsityksiä rasvaimusta. Minkälainen käsitys sinulla on? Valtavan lihava potilas kärrätään paareilla toimenpiteeseen? Nukutusoperaatio, jossa olet letkuissa ja huone on lääkäreitä täynnä? Kaikki tämänkaltaiset mielikuvat ovat kaukana todellisuudesta! Rasvaimu hoituu nykyään helposti ja nopeasti. Kotiin pääsee toimenpiteen jälkeen, kunhan on ensin levännyt tovin – toipuminen on nopeaa.Hinnasto


Rintojen korjausleikkaus, mammoplastia


Rintojen suurennusleikkaus (Suomessa)€ 5600


Tallinnassa€ 3200


Rintojen kohotus, mastopeksia€ 3600


Gynekomastia, rintojen leikkaus miehille€ 1800


Abdominoplastia, perinteinen vatsanmuotoiluleikkaus€ 4800


Vartalon

Vartalon WAL


1 alue€ 800


2 aluetta€ 1200


3 aluetta€ 1500


4 aluetta€ 2200


6 aluetta€ 3000


Lisäalue€ 400


Gynekomastiaa edeltävä rintarauhasten rasvaimu€ 1200


Rasvansiirto, parillinen alue€ 2800


Radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu Body Tite


Vartalon rasvaimu 1 alue€ 1000


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 2000


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 2700


Vartalon rasvaimu 6 aluetta€ 3600


Lisäalue€ 500


Sellulliittihoito BodyFX


Vartalon rasvaimu 1 alue€ 180


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 320


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 580


Vartalon rasvaimu 6 aluetta€ 800


Lisäalue€ 500
Mitä teidän pitää tietää


Markkinoillahan on vaikka minkälaisia eri tekniikoita ja laitteita! Minkälainen rasvaimu sopii juuri minulle?

Kun tulet meille konsultaatioon, osaamme suositella juuri sinulle sopivaa rasvaimua. Lääkäri kyselee sinulta perustiedot, jotta myös tiedämme, että toimenpide on mahdollista tehdä juuri sinulle. Rasvaimu sopii parhaiten potilaille, jotka ovat perusterveitä ja joilla iho on kimmoisuudeltaan normaali ja suhteellisen tasainen. Tällöin rasvaimun tulos on helpompi ennustaa ja tuloksista tulee toivotunlaisia. Rasvaimu voidaan tehdä myös epätasaiselle iholle, mutta tällöin oikeanlainen hoidon suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää. Oikein suoritettuna ja taitavan ammattilaisen tekemänä, rasvaimu ei aiheuta komplikaatioita.


Mitä vaihtoehtoja me voimme tarjota sinulle?

Meillä on käytössä alan paras teknologia ja parhaat ammattilaiset rasvaimun suorittamiseen. Toimenpiteitä suorittavat plastiikkakirurgian erikoislääkärit, joilla on erittäin pitkä kokemus rasvaimuhoidoissa ja rasvansiirrossa.Rasvaimu – BodyTite

BodyTite on uudenlainen rasvaimu -ja vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään rasvaa, josta on erityisen vaikea päästä eroon. BodyTite mahdollistaa vartalon uudelleenmuokkauksen ja kiinteytyksen. BodyTite-menetelmä (Suomessa näitä koneita on vain kolme – yksi meillä!) hyödyntää radiofrekvenssiteknologiaa, tarjoten sinulle turvallisen ja hellän vartalonmuokkausratkaisun. Rasvaimu saadaan toteutettua BodyTitella turvallisesti ja nopeasti ja tulokset ovat erittäin hyvin havaittavissa. BodyTite aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista ja kiinteyttää ihoa, toisin kuin perinteisemmät rasvaimumenetelmät.


Vesisuihkurasvaimu – WAL

Vesisuihkurasvaimu (WAL) on tällä hetkellä suosittu Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Pohjoismaissa ja se on ollut käytössä jo kolmekymmentä vuotta. Kone on edullinen verrattuna BodyTite-laitteeseen ja operaation menestys onkin kiinni lähinnä kirurgin taidoista. Vesisuihkurasvaimua sanotaan uuden tyypin rasvaimuksi, mutta tämä ei pidä paikaansa. Menetelmä on hyvinkin perinteinen, sillä operaatiossa käytetääm isolla paineella tulevaa puudutusnestettä, joka helpottaa rasvan imemistä. Huomio: yli 50-vuotialille operaatio ei sovi, sillä iho jää roikkumaan. Vesisuihkurasvaimun avulla on mahdollista päästä helposti ja turvallisesti eroon ei-toivotusta rasvasta kehon eri alueilla. Vesisuihkurasvaimulla voidaan käsitellä muun muassa vatsaa, kylkiä, vyötäröä, reiden sisä- ja ulkopintoja, polvia, selkää sekä leuan alapuolta (kaksoisleuan hoito).Mitä minun pitää huomioida ennen toimenpidettä ja sen jälkeen?

Ennen toimenpidettä ei saa syödä verta ohentavia lääkkeitä tai kalaöljyä, sillä ne voivat olla este toimenpiteen tekemiselle. Toimenpiteen jälkeen ei kannata alkaa heti harrastamaan hikiliikuntaa. Jos siis ajattelet juoksevasi maratonin, tee se vasta toimenpiteestä toivuttuasi! Rasvaimun jälkeen käytetään jonkin aikaa tukitekstiilejä (tämä on pakollista, sillä tulos riippuu asianmukaisten tukisiteiden oikeanlaisesta käytöstä), jotka ovat helppokäyttöisiä ja eivät erotu normaalin vaatetuksen alta. Olethan todella varovainen jos olet menossa poistattamaan kaksoisleukaa rasvaimulla, emme suosittele toimenpidettä jos olet yli 30-vuotias. Jos olet tätä vanhempi, niin silloin suosittelemme NeckTitea, joka tehdään BodyTite-koneella. Myös käsivarsien kanssa kannattaa olla varovainen, rasvaimulla ei saada hyvää tulosta. Tähän suosittelemme rasvaimun sijaan liikuntaa, jotta käsivarresta tulee kimmoisa. Käsivarsien ihoa voidaan kiristää Fractora Firmillä tai poistamalla ylimääräistä ihoa leikkauksella, jos tilanne sitä vaatii.


Harmittaako sinua myös selluliitti? Sen taltuttamiseen on tepsiviä konsteja!

Kosmeettinen selluliitti näkyy kuhmuraisena appelsiini-ihona, jota on usein kaikilla naisilla – tämä on ihan normaalia. Jopa yhdeksällä naisella kymmenestä on ropeloista appelsiini-ihoksi kutsuttua muodostumaa, jota ilmestyy esimerkiksi reisiin ja takapuoleen. Selluliitti syntyy, kun ihosta on kadonnut elastisuutta ja sen alaiset sidekudosjuonteet kiristävät. Laihtuminen ei auta selluliittiin vaan ihoa pitäisi kiinteyttää.


Miten tämä onnistuu?

Terveelliset elämäntavat ja vähäiset painonvaihtelut: syö monipuolisesti, liiku ja nuku tarpeeksi. Kuivaharjaus: Tämän keinon avulla voidaan saada verenkierto kiihtymään ja lymfakierto paremmaksi.  Keinosta voi olla hyötyä, mutta ihmeitä sillä ei saa aikaan.  Tupakka: nikotiini supistaa verisuonia ja edistää selluliitin muodostumista. Polttaminen voi siis aiheuttaa sinulle muiden terveysoireiden lisäksi myös selluliittiä.  Rasvaimu: varmin keino päästä eroon selluliitista, sillä rasvasolut imetään ihon alta. BodyTite: tämä menetelmä kuuluu rasvaimuihin, mutta BodyTite-toimenpiteessä kudosta lämmitetään ja rasvasolut tavallaan sulatetaan BodyFX: tämä on hyvä keino kiireiselle naiselle.   Lue lisää!Rasvaimua harkitsevan muistilista:

– Oletko tarkkaan harkinnut mitä aluetta haluat hoitaa ja oletko tutustunut eri menetelmiin? Mikäli olet hukkua saatavilla olevaan informaatioon useista eri menetelmistä ja tekniikoista, kannattaa tutustua tässä blogikirjoituksessa esiteltyihin kolmeen parhaimpaan, turvallisimpaan ja tehokkaimpaan rasvaimumenetelmään.

– Muistathan, että rasvaimu ei korvaa terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota: rasvaimu ei siis ole oikotie onneen, vaikka sillä saakin tehokkaasti poistettua rasvaa hankalistakin paikoista. Rasvaimu muotoilee vartaloa eikä poista kiloja: mikäli ylipaino on sinulle ongelma, muistathan myös terveelliset elämäntavat ja säännöllisen liikunnan harrastamisen.

– Jos katsot peiliin ja mietit missä on vika, kiinnitä huomiosi jenkkakahvoihin. Rasvaimu on varma tapa päästä niistä eroon. Ennen kuin mietit mitään vatsan rasvaimuja tai muuta vastaavaa, niin harkitse ensin jenkkakahvoista aloittamista. Se antaa sinulle ryhtiä ja motivaatiota mennä salille treenaamaan myös sitä vatsaa.

– Toimenpide on helppo, nopea ja tehdään puudutuksessa. Ei ole mitään syytä pelätä, sillä kyseessä on rutiinitoimenpide. Vaikka rasvaimu on potilaalle helppo toimenpide, siinä on kuitenkin haastetta kirurgille, sillä kukaan ei halua itselleen epätasaista, roikkuvaa ihoa, jossa on pigmentaatioita tai jopa ihokuoliota. Ole tarkkana siitä kenelle menet hoidettavaksi. Valitse luotettava klinikka, jossa on osaavat alan ammattilaiset. Kyseessä on oma terveytesi, joten tässä asiassa et voi olla liian tarkka! Älä siis valitse klinikkaa tarjouksen ja mainoksen perusteella, sillä lopputulos voi olla katastrofi. Tarkista että sinua leikkaava lääkäri on kirurgi!

– Huomioi, että keskustelupalstat eivät ole hyvä tietolähde, jos etsit tietoa operaatiosta. Kannattaa ennemminkin hakea tietoa Terhikki-palvelusta, joka on Valviran alaisuudessa.

Mikäli sinulla jäi jotain kysyttävää rasvaimusta, ota yhteyttä meihin!Abnominoplastia, vatsan muotoiluleikkaus

Toimenpide, jonka avulla parannellaan vatsan aluetta raskauden tai merkittävän painonpudotuksen jälkeen.

Operaation ydin

Abnominoplastia (vatsan kohotus) pitää sisällään ylimääräisen ihon ja rasvakudoksen kirurgisen poiston vatsan etuseinämiltä. Useimmiten nämä ylimääräiset kerrostumat asettuvat navan alapuolelle, ja joskus ne muodostavat roikkuvan iho- ja rasvapoimun. Leikkauskohtana voidaan käyttää keisarinleikkauksesta jääneitä arpia. Joissain tapauksissa korjataan myös suorien vatsalihasten eroavaisuutta, joka on usein raskauden seurausta tai synnynnäistä. Vatsan alaosaan tehdään kaarenmuotoinen viilto, ja leikkausaika riippuu ylimääräisen rasvan ja ihon poistettavasta määrästä.Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin