Veitsetön kirurgia

Veitsetön kirurgia.
Vaihtoehto sinulle, joka haluat luonnollisen, mutta näkyvän tuloksen!

Itse lähden siitä, että kasvojen nuorentaminen tehdään ilman veistä. Erilaisilla kalliilla voiteilla ei saada tuloksia, joihin oltaisiin tyytyväisiä. Tämä johtuu siitä, että nuo rasvat eivät pääse vaikuttamaan tarpeeksi syvällä, ne imeytyvät vain ihon pinnalle, joka taas johtaa siihen, että niiden käyttäjä kokee pettymyksen. Veitsen ja voiteiden lisäksi on olemassa paljon muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat rutkasti voiteita tehokkaampia, mutta paljon veistä hellävaraisempia.

Unohtakaa mesolangat ?

Mesolangat ovat kuin kankaan laskostajia. Toimintaperiaate on sama: kasvojen iho saadaan kireäksi, mutta sitten kuin turvotus lähtee jäljelle jää muuhun kohtaan löysää ihoa. Kaiken lisäksi mesolangat sisältävät samaa ainetta kuin itsestään sulavat tikit, ethän halua kerryttää tuollaista ainetta turhaan kasvoihisi! Pahimmillaan mesolangoilla saadaan aikaan järkyttäviä tuloksia, etkä enää näytä omalta itseltäsi. Laserissa taas on eroa!! Joko on adblaatiivinen tai non – ablatiivinen laser on kyseissä.

Mitä tarvitaan: tehokas lääketieteellinen laser , esim Smart Xide Dot 2 , Rf -Fractora ja ammattilaisen suorittamia pistoshoitoja.

Lääketieteellisillä Rf – Fractora hoidolla saadaan aikaan ihmeitä! Pari kertaa vuodessa riittää nuorentamaan kasvojesi ihoa jopa 15 vuodella. Kasvojen iho uudistuu, kiristyy ja mikä parasta: täysin turvallisesti ja nopealla toipumisajalla. Mikäli käyt säännöllisesti yhden kerran Smart Xide Dot 2 -laseroinnissa ja kaksi kertaa radiofrekvenssiteknologiaa hyödyntävässä Fractora-hoidossa, tulokset ovat hämmästyttäviä. Hoidon tehoa voidaan lisätä kasvojen juonteisiin annosteltavalla täyteaineella, joka sisältää samaa ainetta kuin ihmisellä on luonnollisestikin kehossaan: hyaluronihappoa. Aine kestää ihossa vuoden, jonka jälkeen se katoaa elimistöstä täysin turvallisesti jälkiä jättämättä.

Täyteaineilla saadaan parhaimmillaan todella hyviä tuloksia, näytät niiden avulla nuoremmalta ja iloiselta, mutta muut eivät keksi mistä se voisi johtua.
Täyteaineet ovat parhaimmillaan kasvojen volyymin lisäämisessä, otsarypyt voidaan käsitellä Azzalurella, joka saattaa pienet lihakset nukkumistilaan, jolloin esimerkiksi sibeliusjuonteet ja otsarypyt saadaan häivytettyä.

Kirurgin veistä ei siis tarvita, mutta missä ovat tulokset?

Asiakkaani on käynyt minulla muutaman vuoden. Tässä on kuvia hänestä ennen hoitoja.
Mukana on myös kuva hänestä laserhoitojen, Fractora-hoitojen ja pistoshoitojen jälkeen. Miten upea ja luonnollisen näköinen lopputulos!

Minun reseptini: Smart xide Dot 2: 1 krt vuodessa, Fractora 2 krt vuodessa, Azzalure 2 krt vuodessa, hyaluronihappokostutus 1 krt vuodessa!

Tämä ei vie aikaasi eikä aiheuta toipumisaikoja, myös kukkaro kiittää, sillä hoito ei maksa mansikoita, etkä tarvitse ökykalliita kosteusvoiteita. Ihanaa huomata asiakkaitteni kasvoista, miten koulutukseni ja tietotaitoni ei ole mennyt hukkaan. Veitsetön kirurgia, säännöllinen ihonhoito – siinä on kaikki mitä tarvitaan!

Tarjous lokakuulle:Fractora 350 eur, Laser 600 kasvot, kaula , decolte; Kostutus 180 eur ?