Brazilian Butt Lift – pakaroiden suurennus rasvansiirrolla!

Onko sinulla lättänä takamus? Ihailetko muodokkaita farkkupeppuja, ja haluaisit samanlaisen? Se on täysin mahdollista: pakaroiden suurennus voidaan tehdä potilaan omalla rasvalla, jolloin toimenpiteestä käytetään nimeä Brazilian Butt Lift tai lyhyemmin BBL.

 

Rapakon takana eli USA:ssa on pakaroiden suurennus ollut suosittua  jo pitkään. Myös naapurimaassamme Ruotsissa BBL toimenpiteitä tehdään vuosi vuodelta enemmän. Suomeen trendit rantautuvat tunnetusti muutamia vuosia naapuriamme myöhemmin. Nyt kysyntä on kasvanut myös Suomessa, ja toimenpiteestä on tulossa yhä yleisempi. Eikä ihme: BBL-toimenpiteessä saavutetaan kaksi hyötyä yhdellä kertaa: vartaloa muokataan rasvaimun avulla, eli liiallista rasvaa poistetaan esimerkiksi vatsan, jenkkakahvojen tai sisäreisien alueelta, jolloin vyötärö hoikistuu. Tämä poistettu rasva hyötykäytetään, eli siirretään haluttuun kohtaan, BBL-toimenpiteen ollessa kyseessä rasvansiirto tehdään pakaroihin. Lopputuloksena on pyöreät, täyteläiset pakarat ja hoikka vyötärö! Kokemuksemme mukaan asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä rasvaimun jälkeen toimenpiteen tulokseen, mutta vielä tuplasti tyytyväisempiä tulokseen BBL-toimenpiteen jälkeen. Hoikka vyötärö korostaa pakaroita, ja pakaroiden uusi pyöreämpi muoto korostaa hoikkaa vyötäröä. Eläköön uusi upeampi ulkomuoto ja naisellinen muodokkuus!

 

Oman rasvan käyttö kehon tai kasvojen muokkauksessa on turvallinen toimenpide ja lopputulos on pysyvä, eli siirretyt rasvasolut asettuvat uudelle alueelle eli siirtokohtaan pysyvästi. Myös rasvaimun tulos on pysyvä, eli uusia rasvasoluja poistettujen tilalle ei enää tule. BBL-toimenpide voidaan tehdä polikliinisesti paikallispuudutuksessa, jolloin kotiin pääsee samana päivänä. Toimenpiteen jälkeen käytetään erityistä tähän toimenpiteeseen suunniteltua tukiasua jonkin aikaa, ja istumista tulee välttää muutamia viikkoja, jotta siirretyt rasvasolut voivat hyvin, ja asettuvat uudelle alueelle eli siirtokohtaan pakaroihin. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon vaikka heti, niin kuulet lisää toimenpiteestä! Toimenpiteen hinta 5200-6200e (sis ALV, ei  muita kuluja) riippuen rasvaimulla muokattavien alueiden ja siirrettävän rasvan määrästä.