Harkitsetko esteettisiä hoitoja mutta et ole vielä uskaltanut kokeilla?

Kaikki kyllä tulevat huomaamaan eron, mutta.. Kukaan ei tiedä mistä se johtuu!

Olin koulutusmatkalla Monacossa ja nyt minulla on käytössäni uusi tuote, jota käytän yhdessä muiden hoitojen kanssa. Tuote on nimeltään Juvederm Volite ja se on tällä hetkellä puheenaihe numero yksi, kun on kyse täyteaineista! Sen viskositeetti on täysin omaa luokkaansa ja se ei kerää nestettä. Täyteainehoidot ovat suosituimpia esteettisiä hoitomuotoja, joilla peitetään iän tuomia merkkejä ja piristetään ulkoista olemusta. Lähtökohtana on se, että lopputulos on luonnollinen.

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut maailmantähdet näyttävät aina yhtä nuorilta? Ja nyt ei ole kyse sellaisista maailmantähdistä, joiden posket näyttävät tyynyiltä ja huulissa on aivan liikaa täytettä. Sen sijaan tarkoitan maailmantähtiä, joiden kasvot ovat sileät, mutta silti luonnolliset. Kyse ei tietenkään ole sattumasta. Siihen ei riitä vain se, että pitää hyvää huolta ihostaan, sillä painovoima tekee siitä huolimatta kasvoille näkyviä muutoksia. Mitä nämä maailmantähdet ovat siis tehneet kasvoilleen? Kasvojenkohotuksia? Ehkä, mutta on olemassa myös toinen keino, joka ei vaadi veistä.

Taikasana: Fractora

Kun otat meiltä Fractora-hoidon, kasvosi nuorentuvat huomattavasti. Radiofrekvenssiteknologialla toimiva Fractora on tutkittu ja turvallinen hoitomuoto, joka on hyvä vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Hoidon voi toistaa kolme tai neljä kertaa vuodessa, tarpeen mukaan. Mikäli aloitat Fractora-hoidot jo 25-35-vuotiaana, tulet todellakin näyttämään samanlaiselta tulevaisuudessa kuin nuo ikinuoret maailmantähdet, joilla on ollut mahdollisuus käyttää tätä teknologiaa jo vuosikaudet.

Erilaiset voiteet ovat hyviä kosteuttamaan ihoa ja ylläpitämään sen kauneutta. Mihinkään ihmetekoihin niillä ei silti pystytä, sillä ne eivät pääse vaikuttamaan ihon syvempiin kerroksiin, joita aktivoimalla saadaan oikeasti näkyviä tuloksia. Varmasti itse huomaatte kuinka paljon niistä kalliista voiteista on apua, vaikka niillä luvataan ties mitä. Tosiasia on, että ne eivät imeydy niin syvälle, että ne tekisivät sen mitä mainoksissa luvataan. Fractoralla saadaan näiden ihmevoiteiden lupaukset todellisuudeksi. Hinnassakaan ei ole suurta eroa.

Haluat helposti vuosia nuoremmaksi? Mitä siis tehdään:

Varaa meiltä aika Fractoraan. Kun olet saanut hoidon, katsotaan lopputulos ja viimeistellään kasvosi toiveidesi mukaan esimerkiksi täyteaineiden avulla. Puoli vuotta olet ulkoisesti kuin uusi ihminen. Näytät pirteämmältä ja nuoremmalta. Puolen vuoden jälkeen voit tulla uudestaan Fractora-hoitoon. Tämän jälkeen näytät helposti 15 vuottakin nuoremmalta!

Hoidon tukena voidaan käyttää tarvittaessa Azzalurea, jolla saadaan tietyt kasvojen lihakset lepotilaan tietyksi aikaa. Mikäli kaipaat hoidolta hyvin luonnonmukaista lopputulosta, voidaan täyteaine korvata PRP-hoidolla, joka perustuu omasta verestäsi saatavaan verihiutalerikkaaseen plasmaan.

Auringonpaistetta loppukesään! Muistakaa syödä hyvin ja liikkua. Nyt on mitä parhaimmat kelit lenkkeilyyn.

Aina teidän Sofia 🙂
diploma