Rintojen plastiikkakirurgia


Rintojen plastiikkakirurgiaSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Hinnasto


Rintojen korjausleikkaus, mammoplastia


Rintojen suurennusleikkaus (Suomessa)€ 3600


Rintojen kohotus, mastopeksia€ 3600


Gynekomastia, rintojen leikkaus miehille€ 1800


Abdominoplastia, perinteinen vatsanmuotoiluleikkaus€ 4800Rintojen suurennus
Suomalainen kauneusihanne on sopusuhtaista ja huomiota herättämätöntä silloinkin, kun harkitaan esteettistä kirurgiaa. Rintojen suurennus on yksi suosituimmista naisille suoritetuista kauneusleikkauksista. Rinnoille voidaan suorittaa monenlaisia toimenpiteitä, kuten rintojen suurennus, pienentäminen tai roikkuvien rintojen kohottaminen eli ripustaminen.

Rintojen suurennus- tai korjausleikkaus suoritetaan potilaan ollessa nukutettuna tai paikallispuudutuksessa, ja se kestää noin tunnin. Rintojen suurennusleikkauksessa rintaimplantti yleensä sijoitetaan rinnanaluspoimuun tehdyn viillon kautta rintarauhasen tai rintalihaksen alle.Rintaimplantin sijoittaminen

1. Rintarauhasen päälle sijoitettu implantti

2. Rintalihaksen alle sijoitettu implantti
Mikä on rintaimplantti?

Kaikki rintaimplantit on valmistettu pehmeästä silikonielastomeerikuoresta ja sen sisällä olevasta täytteestä. Kuoren tehtävä on tärkeä, sillä se antaa proteesille sen muodon ja toimii kohtaamisalueena kehon kanssa (ympärillä oleva rintakudos “kolonisoi” kuoren)


Implantin muoto

Rintaimplantteja esiintyy pääasiassa kahdessa muodossa:

Pyöreät implantit antavat volyymia rinnan yläosaan ja luovat “ rintojen välin”. Ne sopivat erityisesti naisille, joiden rinnat ovat jo kevyesti muodoillut.

Anatomiset* implantit muistuttavat paljolti luonnollisten rintojen mittoja ja volyymia. Ne mukailevat sujuvasti poven linjaa, pitäen rinnan ja rintakehän sujuvassa virtauksessa. Ne sopivat erityisen hyvin pitkille ja hoikille vartalotyypeille.

* Anatomiset implantit esitäytetään aina silikonigeelillä.


Leikkaus

Leikkaukseen tulisi ryhtyä ainoastaan perusteellisen terveydentilaasi mittaavan tutkimuksen jälkeen. Kirurgin ja mahdollisesti nukutuslääkärin on oltava perillä sinun henkilökohtaisista sekä perheesi esitiedoista pystyäkseen tekemään objektiivisen arvioinnin leikkauksen riskeistä.

Ennen operaatiota kirurgi keskustelee kanssasi myös tehtävän viillon tyypistä, paikoilleen asettamisen reitistä sekä implantin sijoittamisesta sen mukaan, mikä soveltuu parhaiten ruumiinrakenteeseesi ja toiveisiisi.

Kirurginen toimenpide sisältää implantin asettamisen paikoilleen niin, että saavutetaan toivottu rinnan koko ja muoto: kirurgi liu’uttaa rintaimplantin mahdollisimman pienestä viillosta (implanttia voidaan taivuttaa, joten viillon ei pitäisi ylittää 6 cm pituutta), päämääränä on helpottaa implantin reittiä minimoiden samalla leikkauksenjälkeisen arven pituus.

Arpi kätketään nännipihaa ympäröivään alueeseen, rinnan alla sijaitsevaan taitokseen tai kainaloon.

Rintarekonstruktiota lukuun ottamatta ainoat arvet jäävät näistä viilloista: ne ovat minimaalisia ja hyvin huomaamattomia. Tästä huolimatta huonon arpeutumisen vaara on olemassa (liikakasvusta johtuvat arvet), arvet ovat pieniä, mutta ne saattavat olla näkyviä.

Sinulla tulee olemaan rintakipuja useita päiviä operaation jälkeen. Rintasi pysyvät erittäin turvonneina ja voivat vetää rintalihaksen päällä. Sinun tulisi välttää leveiden käsivarsiliikkeiden tekemistä muutaman ensimmäisen päivän aikana. Sinun on odotettava vähintään kolme päivää ennen tavanomaisiin aktiviteetteihin ryhtymistä ja noudatettava tiettyjä varotoimia (vältä autolla ajamista ensimmäisen kahden viikon aikana, vältä raskaiden kuormien kantamista, älä harrasta urheilua vähintään 4-6 viikon ajan).

On myös suositeltavaa välttää suoraa auringonvaloa arpeutumiin kuukauden ajan, ja sinun on nukuttava selälläsi.


Leikkauksen jälkiseuranta

Tulos ei näy heti. Leikkausta seuraavina päivinä rinnat turpoavat: ne ovat hellät ja herkät tai jopa kivuliaat.

Arviointiaika vaihtelee potilaasta toiseen, mutta yleisesti ottaen rinnoista tulee pehmeämmät kolmannesta kuukaudesta lähtien, kun proteesit alkavat vakiintua. Lopullinen tulos tulee kunnolla näkyviin 6 kuukauden jälkeen, kun rintaimplantit ovat lopullisesti asettuneet ja rinta jatkaa rentoutumista löytääkseen luonnollisen muodon ja sijainnin.

Arvet ovat enimmäkseen huomaamattomia ja pienenevät vähitellen 6-12 kuukauden aikana muuttuen lähes näkymättömiksi.

Kirurgisi täsmentää leikkauksen jälkeisen seurannan. Välittömästi leikkauksen jälkeen suosittelemme käyttämään täyden tuen antavia, edestä avattavia ja ilman tukikaaria olevia rintaliivejä noin kuukauden ajan. Klinikallamme rintaliivit sisältyvät hintaan. Kirurgisi auttaa sinua valitsemaan rintaliivit operaation tyypin ja anatomiasi mukaan.

Leikkauksen jälkeinen seuranta on elintärkeä vaurioituneen tai kuluneen implantin havaitsemiseksi. Kirurgisi varaa sinulle jatkoseuranta-ajan muutama viikko leikkauksen jälkeen. Suositeltu vastaanottotaajuus on 1 kuukausi ja 12 kuukautta proteesin asentamisen jälkeen, ja tämän jälkeen vuosittain, vaikka sinulla ei olisikaan implanttiin liittyviä oireita.

Rintaimplantit eivät ole esteenä mammografian suorittamiselle.

Pääsääntöisesti on suositeltavaa, ettet harrasta urheilua ensimmäisen 6 viikon kuluessa operaatiosta välttääksesi rintaimplantin paikoiltaan siirtymisen tai muun komplikaation riskit. Intensiivisempien urheilulajien (juokseminen, kehonrakennus, kamppailulajit) kohdalla lepoaikaa tulisi pidentää. Keskustele asiasta kirurgisi kanssa.

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon jo nyt!


Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin