Pistoshoidot


PistoshoidotSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Hinnasto


Pistosmenetelmät, Botuliini-hoito, Botox, Dysport, Azzalure, Vistabel


Koko kasvot€ 390


Kasvot ja kaula€ 460


Koko kasvot, otsa, dekoltee€ 580


Otsa€ 350


Kulmakarvojen välinen ”Sibelius-ryppy”€ 240


Suunympärys juonteet€100


Hampaiden narskuttelu, bruksismi€ 350


Kaula€ 250


Dekoltee-alue€ 250


Kyynärpäät€ 300


Hyperhidroosin eli liikahikoilun hoito€ 560


Täyteainehoidot


Juvederm 0,5 ml€ 280


Juvederm 1,0 ml€ 380


Genyal 1,0 ml€ 300


Restylane 1,0 ml€ 360


Emmervel Lips 1,0 ml€ 360


PRP plasmahoito € 360Miksi meille?

Lääkäriklinikka Esteticissä botuliinia (Azzalurea) käytetään kasvojen ikämuutoksiin, jotka johtuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta. Azzalure on lihasrelaksoiva (ilmelihaksia rentouttava) aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Toimenpiteet suorittaa korkeasti koulutetut esteettisiin hoitoihin erikoistuneet plastiikkakirurgit tai palkittu erikoissairaanhoitaja Sofia Kazakov, jolla on monen vuoden kokemus ja ammattitaito (mm. Inject Academy Awards voittaja 2011 Tukholma: Sofia Kazakov, Master Class Diplooma).Botox (Botuliini) poistaa ilmerypyt ja juonteet

Botoxia on markkinoilla monenlaisia. Me käytämme vain tutkituimpia ja turvallisimpia aineita, kuten Azzalurea ja Dysportia. Lääkäriklinikka Esteticissä botoxia (Azzalurea),  käytetään kasvojen ikämuutoksiin, jotka johtuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta.
Botox tai Botuliini on lihasrelaksoiva aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Kasvojen rypyt eivät yleensä johdu ihonlaadun huonontumisesta, vaan syntyvät siksi, koska ihonalaiset lihakset ovat yliaktiivisia ja muodostavat ihoon ryppyjä ja juonteita. Botox on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä. Botox on nopea, turvallinen ja tehokas tapa silottaa ihoa. Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän sisällä sekä kestää noin puolisen vuotta.

Botoxia pistetään erittäin pienellä neulalla lihakseen. Lihas relaksoituu ja näin ollen lihasjännitys poistuu. Tähän perustuu myös botoxin ryppyjä silottava vaikutus. Botoxhoidot eivät jätä arpea tai muita sivuvaikutuksia.Azzalure hoitona

• Kasvojen ryppyjen silottamiseen

• Otsaryppyjen tasoitukseen

• Silmänympärys ryppyihin

• Sibeliusjuonteiden hoitoon

• Kulmakarvojen kohottamiseen

• Kasvojen ikämuutosten ennaltaehkäisemiseen

• Laskeutuneen suupielen kohottamiseen


Azzalure-hoitoa käytetään menestyksellisesti:

Azzalurea (botuliini) pistetään erittäin pienellä neulalla lihakseen. Lihas relaksoituu, ja näin ollen lihasjännitys poistuu. Tähän perustuu myös Azzaluren ryppyjä silottava vaikutus. Hoidot eivät jätä arpea tai muita sivuvaikutuksia. Kasvojen rypyt eivät yleensä johdu ihonlaadun huononemisesta, vaan yliaktiiviset ihonalaiset lihakset muodostavat ajan myötä ihoon ryppyjä ja juonteita. Azzalure on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä. Azzalure on nopea, turvallinen ja tehokas tapa tasoittaa ihoa. Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän sisällä sekä kestää noin puolisen vuotta.Katso video:


Mikä on täyteaine?

Täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu luonnollinen aine. Hyaluronihappoa on kehossa luonnostaan. Hyvän lopputuloksen antavaa Hyaluronihappoa käytetään muun muassa ryppyjen ja juonteiden käsittelyyn, huulien täyttämiseen, kasvonpiirteiden parantamiseen, ihon nuorentamiseen ja ihon kosteuttamiseen.


Miksi täyteainehoidot Lääkäriklinikka Esteticissä?

•  Lääkäriklinikka Esteticille Pohjoismainen tunnustus

•  Aftonbladet – Inject Academy Awards 2011 

• Kauniit ja luonnolliset lopputulokset

•  Käytämme parhaita täyteaineita

• Toimenpide suoritetaan turvallisesti ja hygieenisesti Lääkäriklinikalla

Toimenpiteet suorittaa korkeasti koulutetut esteettisiin hoitoihin erikoistuneet plastiikkakirurgit tai palkittu erikoissairaanhoitaja Sofia Kazakov, jolla monen vuoden kokemus ja ammattitaito (mm. Inject Academy Awards voittaja 2011 Tukholma: Sofia Kazakov, Master Class Diplooma). Erikoissairaanhoitaja Sofia Kazakov voitti lokakuussa v.2011 lääkäreille ja sairaanhoitajille järjestetyn Injection Academy Awardsin täyteainekategorian pääpalkinnon. Kilpailu oli ensimmäinen luokassaan ja se järjestettiin Ruotsin lääkäriliiton tiloissa Tukholmassa. “Olen oppinut, että suomalaiset haluavat pieniä, mutta silti näkyviä muutoksia. Lääkäriklinikka Esteticin hoidoissa kiinnitetään taidokkaan toteutuksen lisäksi erityistä huomiota pistotapaan, turvallisuuteen ja hygieniaan. Näitä asioita arvosti myös kilpailun raati ja tämän vuoksi voitto kannettiin kotiin”, hehkuttaa Sofia.Huulien ja leuan alue (alakasvot)

Lääkäriklinikan avulla kasvosi voivat saada takaisin menetettyä volyymia hellävaraisella ja luonnollisella tavalla. Palauttamalla volyymia tiettyihin osiin kasvoissa, saat nuorekkaamman ulkonäön.


Poskien ja nenän alue (keskikasvot)

Suu on yleensä huomion keskipiste. Se altistuu myös helposti ikääntymiselle auringon ja tuulen myötävaikutuksesta, mutta myös koska käytät sitä joka päivä puhuaksesi ja nauraaksesi. Lääkäriklinikka voi palauttaa menetettyä volyymia, tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa huuliasi.


Silmät ja otsan alue (yläkasvot)

Rypyt ja juonteet eivät aina lisää luonnetta kasvoihisi, joskus ne jopa antavat vastakohtaisen vaikutelman. Lääkäriklinikkahoito voi häivyttää otsasi huolijuonteita ja antaa väsyneille silmillesi nosteen, jolla saat virkistyneen katseen.


Ihon kosteutus

Lääkäriklinikan Skinboosters -tuotteet luovat hehkuvan kokonaisuuden tasoittamalla ihoasi hellästi ja luonnollisesti sisältäpäin. Lisäämällä hyaluronihappoa ihosi alle se palauttaa ihosi kosteustasapainon ja parantaa ihosi elastisuutta. Näin saat pehmeämmän ja hohtavamman ihon. Lääkäriklinikan Skinbooster -hoidot on tieteellisesti todistettu parantavan ihosi laatua ja sitä voidaan käyttää kosteuttamaan esimerkiksi kasvoja, kaulaa, decoltee-aluetta tai käsiä.Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin