Palvelut miehille


Palvelut miehilleSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Hinnasto


Ryyppyjen poisto:

Pistoshoidot:


Juvederm 0,5 ml€ 280


Juvederm 1,0 ml€ 380


Genyal 1,0 ml€ 300


Restylane 1,0 ml€ 360


Emmervel Lips 1,0 ml€ 360


Botuliini-hoidot:


Koko kasvot€ 390


Kasvot ja kaula€ 460


Koko kasvot, otsa, dekoltee€ 580


Otsa€ 350


Kulmakarvojen välinen ”Sibelius-ryppy”€ 240


Suunympäry juonteet€ 100


Hampaiden narskuttelu, bruksismi€ 350


Kaula€ 250


Fractora:


Koko kasvot€ 480


Kasvot ja kaula€ 680


Otsa€ 120


Posket€ 280


Kaula€ 280


Ihon laserhoito, SmartXide DOT 2:


Koko kasvot€ 880


Kasvot ja kaula€ 980


Otsa€ 250


Koko kasvot, otsa, dekoltee€ 1080


Silmänympärysalue€ 300


Posket€ 200


Suunympärysalue€ 300


Kaula€ 300


Kaksoisleuan poisto:

Blepharoplastia


Yläluomileikkaus€ 1500


Alaluomileikkaus€ 1800


Vartalon kirurgiset operaatiot:

Vartalo WAL-rasvaimu:


Vartalon rasvaimu 1 aluealk € 800


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 1200


Vartalon rasvaimu 3 aluetta€ 1500


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 2200


Lisäalue€ 400


Radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu Body Tite:

Vartalon rasvaimu 1 aluealk € 1000


Vartalon rasvaimu 2 aluetta€ 2000


Vartalon rasvaimu 4 aluetta€ 2700


Vartalon rasvaimu 6 aluetta€ 3600


Lisäaluealk € 500


Aknearprien hoito:

Laser-hoito € 1000


PRP-plasmahoito € 360


Gynekomastia-hoito€ 1800
Ryppyjen poisto -SmartXide DOT 2 Laser (alk. 600€)

SmartXide DOT 2 Laser on viimeistä teknologiaa ryppyjen pysyvään poistoon, ihon nuorennukseen ja kiristykseen, aknearpien poistoon sekä muiden ihon epäkohtien hoitoon. Tekniikka perustuu huippumoderniin fraktionaaliseen Co2-Laser teknologiaan. SmartXide DOT 2 Laser on turvallinen, tehokas ja nopea hoito ryppyjä vastaan ja se on ollut suurmenestys Yhdysvalloissa vuodesta 2008 lähtien.
Miksi meille?

Lääkäriklinikka Estetic tarjoaa nyt ensimmäisenä klinikkana Suomessa SmartXide DOT 2 Laserhoitoja. Toimenpiteet suorittaa plastiikkakirurgimme lisäksi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Sofia Kazakov, joka on suorittanut Italiassa maahantuojan järjestämän koulutuksen ja Platinum sertifikaatin vuonna 2009. Sofialla on lisäksi yli kuuden vuoden kokemus kyseisistä hoidoista klinikallamme.Miten SmartXide DOT 2 Laser toimii?

Smartxide DOT 2 Laser edustaa ns. fraktionaalista hiilidioksidilaserteknologiaa. Laserin monipuoliset asetukset takaavat räätälöidyn hoidon jokaiselle ihoalueelle, jotta optimaalinen lopputulos saavutetaan. SmartXide DOT 2 Laser tekee supernopean skannerin avulla tuhansia mikroskooppisen pieniä pisteitä ihon pinnalliseen kerrokseen (epidermis). Laserenergia läpäisee ihon pintakerroksen ja imeytyy syvempään ihorakenteeseen. Tämä johtaa pinnallisen ihokerroksen uudistumiseen ja nuorennukseen. Samalla ihon syvempi rakenne (dermis) stimuloituu johtaen ihonkiristykseen sekä uuden kollageenin tuotantoon ja lisääntymiseen. Hoidetulle alueelle luodut merkittävät muutokset, sekä ihon pinnassa, että syvemmässä rakenteessa, johtavat pinnan uudistumiseen ja samalla ihon kiristykseen. Kyseessä on toisin sanoen ihon oma, luonnollinen korjausreaktio, joka aktivoidaan SmartXide DOT 2 Laserilla.Mitä SmartXide DOT 2 Laser voi hoitaa?

SmartXide DOT 2 laserilla voidaan hoitaa sekä kasvojen ihoa että vartalon osa-alueita. Hoitokohteita ovat muun muassa:

Rypyt
Juonteet
Ihon nuorennus
Huonokuntoinen ihon pinta
Aknearvet
Silmäluomien kohotus ilman leikkausta
Silmäpussit
Ihon kiristys
Aurinkovauriot
Raskausarvet
Muut arvet ja ihovauriot
Suuret ihohuokoset
Pigmenttimuutokset
Melasma (maksaläiskät)Miten SmartXide DOT 2 laser hoito tehdään?

Toimenpiteessä hoidettava ihoalue käydään läpi SmartXide DOT skannerilla. Hoito tehdään paikallispuudutuksessa, käyttäen EMLA- puudutusvoidetta noin 30 minuuttia ennen toimenpiteen alkua. SmartXide DOT 2 Laser -toimenpide kestää noin 15-30 minuuttia.Miten nopeasti tulokset ovat nähtävissä?

Tulokset alkavat näkyä jo muutamia päiviä toimenpiteen jälkeen ja ne paranevat vielä kuukausien päästä kollageenituotannon lisääntyessä.Miten pitkä toipumisaika on toimenpiteen jälkeen? SmartXide DOT 2 Laser hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa noin 4-8 päivää. Lisäksi voi esiintyä turvotusta muutamien päivien ajan. Meikkiä voi käyttää jo kaksi päivää toimenpiteen jälkeen.Miten monta hoitoa tarvitaan?

Yleensä yksi hoitokerta riittää esimerkiksi ryppyjen ja juonteiden hoitoon, ihon kiristykseen jne. Syvemmät juonteet, aknearvet ja mm. silmäluomien kohotus voivat vaatia 2-4 hoitokertaa.
Ihon kiinteytys – Fractora RF (alk. 460€)

Fractora firm
FractoraTM
Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. FractoraTM FIRM – ei-invasiivinen vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen.
Hoitoalueet:
Kasvoille, kaulalle, dekolteelle, kämmenselille ja muille vartalon alueille, kuten pakarat, vatsa, kädet.
FractoraTM FIRM – ei vahingoittaa ihoa. Ei vaadi toipumisaikaa.


Miksi Fractora juuri Sinulle?

  • Jos haluat mahdollisimman nopeat tulokset ilman
  • Haluat luonnolllisen hoidon.

Tarvitset ihonkiristystä.Täyteainehoidot (alk. 350€)

Huulien ja leuan alue (alakasvot)

Suu on yleensä huomion keskipiste. Se altistuu myös helposti ikääntymiselle auringon ja tuulen myötävaikutuksesta, mutta myös, koska käytät sitä joka päivä puhuaksesi ja nauraaksesi. Lääkäriklinikka voi palauttaa menetettyä volyymia, tasoittaa ryppyjä ja kosteuttaa huuliasi.

Poskien ja nenän alue (keskikasvot)

Lääkäriklinikka avulla kasvosi voivat saada takaisin menetettyä volyymia hellävaraisella ja luonnollisella tavalla. Palauttamalla volyymia tiettyihin osiin kasvoissa, saat nuorekkaamman ulkonäön.

Silmät ja otsan alue (yläkasvot)

Rypyt ja juonteet eivät aina lisää luonnetta kasvoihisi, joskus ne jopa antavat vastakohtaisen vaikutelman. Lääkäriklinikka hoito voi häivyttää otsasi huolijuonteita ja antaa väsyneille silmillesi nosteen, jolla saat virkistyneen katseen.

Ihon kosteutus

Lääkäriklinikka Skinboosters -tuotteet luovat hehkuvan kokonaisuuden tasoittamalla ihoasi hellästi ja luonnollisesti sisältäpäin. Lisäämällä hyaluronihappoa ihosi alle se palauttaa ihosi kosteustasapainon ja parantaa ihosi elastisuutta. Näin saat pehmeämmän ja hohtavamman ihon. Lääkäriklinikan Skinbooster -hoitojen on tieteellisesti todistettu parantavan ihon laatua ja sitä voidaan käyttää kosteuttamaan esimerkiksi kasvoja, kaulaa, decoltee-aluetta tai käsiä.
Botuliini ryppyjen poistoon “AZZALURE” (alk. 200€)

Miksi meille?

Lääkäriklinikka Esteticissä botuliinia (Azzalurea) käytetään kasvojen ikämuutoksiin, jotka johtuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta. Azzalure on lihasrelaksoiva (ilmelihaksia rentouttava) aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Toimenpiteet suorittavat korkeasti koulutetut esteettisiin hoitoihin erikoistuneet plastiikkakirurgit tai palkittu erikoissairaanhoitaja Sofia Kazakov, jolla on monen vuoden kokemus ja ammattitaito (mm. Inject Academy Awards voittaja 2011 Tukholma: Sofia Kazakov, Master Class Diplooma).Botox (Botuliini) poistaa ilmerypyt ja juonteet

Botoxia on markinoilla monenlaisia. Me käytämme vain tutkituimpia ja turvallisimpia aineita, kuten Azzalurea ja Dysportia. Lääkäriklinikka Esteticissä botoxia (Azzalurea), käytetään kasvojen ikämuutoksiin, jotka johtuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä ja kasvolihasten epätasapainosta.
Botox tai Botuliini on lihasrelaksoiva aine, joka poistaa ilmelihasten ylijännityksen. Kasvojen rypyt ei yleensä johdu ihonlaadun huononemisesta vaan syntyvät siksi, että ihonalaiset lihakset ovat yliaktiivisia ja muodostavat ihoon ryppyjä ja juonteita. Botox on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä. Botox on nopea, turvallinen ja tehokas tapa silottaa ihoa. Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän sisällä ja kestää noin puolisen vuotta.

Botoxia pistetään erittäin pienellä neulalla lihakseen. Lihas relaksoituu ja näin ollen lihasjännitys poistuu. Tähän perustuu myös botoxin ryppyjä silottava vaikutus. Botoxhoidot eivät jätä arpea tai muita sivuvaikutuksia.

Azzalure hoitona Azzalurea(botuliini) pistetään erittäin pienellä neulalla lihakseen. Lihas relaksoituu ja näin ollen lihasjännitys poistuu. Tähän perustuu myös Azzaluren ryppyjä siloittava vaikutus. Hoidot eivät jätä arpea tai muita sivuvaikutuksia. Kasvojen rypyt eivät yleensä johdu ihonlaadun huononemisesta vaan yliaktiivisten ihonalaisten lihasten muodostaessa ajan myötä ihoon ryppyjä ja juonteita. Azzalure on myös erinomainen tapa ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä. Azzalure on nopea, turvallinen ja tehokas tapa tasoittaa ihoa. Vaikutus on paikallinen ja alkaa muutaman päivän sisällä ja kestää noin puolisen vuotta.
Azzalure-hoitoa käytetään menestyksellisesti:

Kasvojen ryppyjen silottamiseen
Otsaryppyjen tasoitukseen
Silmänympärysryppyihin
Sibeliusjuonteiden hoitoon
Kulmakarvojen kohottamiseen
Kasvojen ikämuutosten ennaltaehkäisemiseen
Laskeutuneen suupielen kohottamiseen

Gynekomastian hoito (alk. 2600€)

Mikä on Gynekomastia?

Gynekomastia on tila, jossa miehen rinnat ovat kasvaneet normaalia suuremmiksi. Gynekomastiaa voi esiintyä sekä nuorille että myös vanhoilla miehillä. Rinnat voivat olla suurentuneet suuren rintarauhasen takia, mutta myös rasvakudosylimäärän vuoksi. Yleensä gynekomastia on seurausta rasvakudoksen ylimääräästä. Se saattaa olla seurausta myös hormonien tai alkoholin käytöstä. Gynekomastia on monille miehille häiritsevä ongelma. Nyt se voidaan poistaa tehokkaasti yhdellä hoitokerralla.Gynekomastian poisto Toimenpide tehdään yhdestä pienestä reiästä (n 2-3mm joka rinnan alapuoella). Toimenpide kestää noin 1 tunnin. Yksi hoito riittää, kaikki ylimääräinen rasva ja rintakudos poistetaan. Tulokset ovat luonnollisia, näkyviä arpia ei jää. Vähän mustelmia ja turvotusta tulee toimenpiteen jälkeen, mutta mustelmat häviävät yleensä 6-10 päivää toimenpiteen jälkeen. Töihin voi palata 1-2 päivän päästä.


Vesisuihkurasvaimu – WAL (alk. 1100€)

Vesisuihkurasvaimu – WAL

Vesisuihkurasvaimu (WAL) on ollut menestys Euroopassa, Yhdysvalloissa, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Vesisuihkurasvaimu on ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla pääsee entistä kätevämmin ja varmemmin eroon ei-toivotusta rasvasta kehon eri alueilla. Lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä. Käsitelty alue on kauniin muotoinen ja iho tasainen. Yleisimmin käsiteltäviä alueita ovat vatsa, kyljet, vyötärö, reiden sisä- ja ulkopinnat, olkavarret, selkä, leuan alapuoli ja polvet.

Lue lisää rasvaimusta ja eri hoitovaihtoehdoista blogistamme!


Vesisuihkurasvaimun hinnoittelu:

1 alue on noin 10 x 10 cm.

Kaksoisleuka = 1 alue

Alavatsa = 2 aluetta

Koko vatsa = 4-5 aluetta

Jenkkakahvat = 2 aluetta yhteensä

Sisäreidet = 2 aluetta yhteensä

Ulkoreidet = 2 aluetta yhteensä

Polvet = 2 aluetta yhteensä

Allit (käsivarret) = 2 aluetta yhteensä

Selkä = 2-4 aluetta yhteensä

Miehen rinnat = 2 aluetta yhteensä

Poskien alaosat “hamsteripussit” = 1 alue yhteensäRasvaimu laserilla -Smart Lipo (alk. 800€)

Rasvaimu laserilla -Smart Lipo

Olemme erikoistuneet myös rasvanpoistoon laserilla! Plastiikkakirurgillamme on pisin kokemus rasvaimusta Suomessa ja Ruotsissa. Smartlipo on tämän päivän suosituin menetelmä poistaa rasvakertymiä eri puolella vartaloa. Laserin avulla rasvaa sulatetaan ja samalla laserin valoenergia stimuloi ihonalaisen kollageenin kehittymistä, joka tekee ihosta kimmoisan, kiinteän ja erittäin tasaisen.
Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ilman nukutusta, jonka ansiosta voit kotiutua heti toimenpiteen jälkeen ja mennä töihin jo seuraavana päivänä. Smartlipo on turvallinen ja nopea menetelmä saavuttaa täydellinen vartalo ilman leikkausta!Smart Lipo hoitomuotona

Smartlipo on ollut suurmenestys useiden vuosien ajan mm. Amerikassa ja Ruotsissa, mutta tullut nyt myös Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Smartlipo korvaa täysin perinteisen rasvaimun ja poistaa rasvaa huomattavasti pienemmällä kudostraumalla ja vähäisemmillä riskeillä. Smartlipoa kutsutaan myös rasvaimuksi laserilla. Smartlipon avulla voidaan korjata myös selluliittia ja perinteisen rasvaimun jälkeisiä epätasaisuuksia. Smartlipo sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Toipumisaika toimenpiteen jälkeen on minimaalinen.

HUOMIO! SMART LIPO EI KIRISTÄ IHOA, MUTTA TIETYISSÄ TAPAUKSISSA SUOSITELLAAN SEN SIJAAN RF -KÄSITTELYÄ. Tämän takia suosittelemmekin ensin ilmaista konsultaatiota!


Toimenpide on markkinoiden turvallisiin ja nopein, ja se tehdään kolmessa vaiheessa:

  1. Puudutus: Hoidettava alue puudutetaan paikallispuudutusaineella.
  2. Laserlipolyysi: Rasvakudos sulatetaan ihon alta noin millimetrin paksuisella laserikuidulla, jonka laserenegia rikkoo rasvasolujen kalvon, jonka ansiosta rasvasolujen rasvasisältö valuu ulos ja rasva muuttuu juoksevaksi. Samalla ihonalainen kollageenirakenne stimuloituu niin, että ihosta tulee kiinteä, sileä ja entistä kimmoisampi.
  3. Aspiraatio: Juokseva rasva imetään lopuksi hellävaraisesti pois erittäin ohuella kanyylilla.

Smartlipolla saadaan parhaat lopputulokset ja riskit ovat minimaaliset. Rasvakertymät voidaan poistaa tehokkaasti ja lopputuloksena ihon pinnasta tulee kiinteä, kimmoisa ja sileä. Ihon reiät ovat vain noin kahden millimetrin kokoisia ja arpia ei juurikaan kehity. Tulokset ovat pysyviä, koska aikuisena uusia rasvasoluja ei vartalossa enää kehity. Tavallisimmat alueet rasvanpoistoon ovat kyljet, selkä, sisä- ja ulkoreidet, polvien alueet, pakarat, leuan alaosa, kaksoisleuka, poskien alaosat.


Smartlipo hinnoittelu:

1 alue on noin 10 x 10 cm.

Kaksoisleuka = 1 alue

Alavatsa = 2 aluetta

Koko vatsa = 4-5 aluetta

Jenkkakahvat = 2 aluetta yhteensä

Sisäreidet = 2 aluetta yhteensä

Ulkoreidet = 2 aluetta yhteensä

Polvet = 2 aluetta yhteensä

Allit (käsivarret) = 2 aluetta yhteensä

Selkä = 2-4 aluetta yhteensä

Miehen rinnat = 2 aluetta yhteensä

Poskien alaosat “hamsteripussit” = 1 alue yhteensä

Kysymyksiä ja kuvia konsultaatiota varten voi lähettää meille myös sähköpostitse: info@clinicestetic.fi

Lääkärin konsultaatio on ilmainen, tervetuloa!Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin