Laser-toimenpiteet


Laser-toimenpiteet


 


Ilmoittaudu ilmaiseen klinikkamme asiantuntijan konsultaatioon puhelimitse:


Hinnasto


Ihon laserhoito, SmartXide DOT 2


Koko kasvot€ 880


Kasvot ja kaula€ 980


Otsa€ 250


Koko kasvot, otsa, dekoltee€ 1080


Silmänympärysalue€ 300


Posket€ 200


Suunympärysalue€ 300


Kaula€ 300


Dekoltee-alue€ 300


Kädet€ 300


Kyynärpäät€ 250
Mitä teidän pitää tietääDOT TherapyTM teknologia on viimeisin keksintö ihon nuorennuksen saralla!
SmartXide DOT on varteenotettava vaihtoehto kirurgiselle kasvojenkohotukselle!

DOT teknologia perustuu SmartXide DOT CO2 laserin käyttöön, mikä eroaa ainutlaatuisuudessaan muista skannereista Infinite Delivery toiminnollaan (säteiden jatkuva syöttö) – ihon nuorennus ablatiivisella laserkäsittelyllä ja nopea toipuminen.

DOT-teknologia sopii täydellisesti ratkaisemaan ongelmia pigmentin, ihon epätasaisuuden, ryppyjen ja aknearpien kanssa.

Tämä on mahdollisuus valita. Tämä on mahdollisuus vaikuttaa. Tämä on DOT!
Fraktionaalinen CO2 laser-ohjelma

Laser-tyyppi: CO2 fraktionaalilaser (pilkottu lasersäde) yhdessä fraktionaalisen, ihoa lämmittävän, fototermolis, ohjelman Hi-Scan DOT kanssa.

Sijoitus SmartLaserLine tuotelinjassa: Ensimmäinen SmartXide.

Tärkeimmät hoitokohteet:

Iän tuomien ihomuutosten korjaus niillä potilailla, jotka eivät halua mennä kirurgiseen toimenpiteeseen.

Silmänympärysryppyjen poisto, ”harakanvarpaat”

Fraktionaalinen kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien ihon nuorennus

Kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon kohotus

Ihon nuorennus laserilla (ihon kunnon parantaminen)

Aknearpien poisto

Leikkausarpien hoito

Venyneen ihon korjaus

Pigmenttihäiriöiden hoito

Maksaläiskien hoitoSmartXide DOT – laitteen erikoispiirteet:

SmartXide DOT ohjelma on monipuolinen ja -vaikutteinen yhdistelmä, joka perustuu CO2 hiilidioksidilaseriin, jonka aallonpituus on 10600 nm.

Edut:

Loistavat ja kestävät tulokset nuorennuksessa

Ei vuodenaika-rajoituksia

Selkeä ihon kohotusvaikutus (kasvot, kaula, dekoltee)

Käytännössä kivuton toimenpide

Turvallinen toimenpide

Säädeltävissä oleva kuntoutusaika

Saatavilla olevat hoidot: nuorennus fraktionaalilaserhoidolla, kasvojen ja arpien silottelu laserhionnalla, sekä dermabraasio, ihon hionta laserilla.

Ei kulutusmateriaaleja

Nuorennuksen korkea tehokkuus

Ihon omien suoja-aineiden (tulehduksilta suojaavien) säilyminen

Lyhyt toipumisaika

Fraktionaalinen ihonnuorennus

DOT (Dermal Optical Thermolysis) – terapia on ihon nuorennuksen viimeisin keksintö!

DOT – teknologia tapahtuu SmartXide DOT CO2 Laser-ohjelman avulla. Se erottautuu muista lasereista, ainutlaatuisella Infinite Delivery toiminnallaan eli jatkuvan syötön mahdollisuudella, ihon nuorennuksen ablatiivisessa laserkuorinnassa, mukaan lukien nopean toipumisen. Ihon alueiden pienennys.DOT – teknologian käyttö:

Pigmentaatio

Syvät ja hienot rypyt

Aknearvet, naarmut ja venyminen

Ihon eloisuuden heikkeneminen

Vaihtoehto kemialliselle syväkuorinnalle

Ihon nuorennus laserilla

Kirurginen kasvojen kohotus

 
 

Yhden suurimman ja tunnetuimman laserien tuottajan, DEKA-yhtiön, ansiosta DOT – Terapia teknologiasta (Dermal Optical Thermolysis) on tullut nykyaikainen menetelmä ihon lasernuorennuksen piirissä.

DOT – järjestelmä on DEKA-yhtiön valmistama eturivin CO2 Laser (hiilidioksidilaser), jolle on myönnetty kaikki vaadittavat luvat. CO2 Laser on yleisin ihon nuorennukseen käytettävä perusteellisesti tutkittu ja testattu lasertyyppi.

Edeltävät CO2 Laserit toimivat koko ihon pinnalla, minkä seurauksia olivat merkittävän pitkä toipumisaika, potilaan epämukava olo ja pitkittynyt ihon punoitus. Lisäksi aiempia CO2 Lasereita ei voinut käyttää kuin kasvoihin. Ei esimerkiksi kaulan ja dekolteen alueelle, sillä näiden alueiden iho ei palaudu samalla tavalla kuin kasvojen iho.

DOT Terapia teknologia on uusi kulta-standardi kasvojen ihon nuorennuksessa laserilla (laserhionta).

Ihon nuorennuksen fraktionaalinen ablatiivinen laserhoito sekä perinteinen laserhoito ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa. Pistemäisen säteilynsä ansiosta ablatiivinen (DOT) – fraktionaalilaser hoitaa ihon vahingoittuneita mikrotermaalisia alueita, kun taas perinteinen työstää myös käsittelemätöntä, tervettä, kudosta.

Näin ollen toipuminen tapahtuu nopeammin (yhteensä 1-2 päivän aikana), minkä jälkeen on mahdollista palata tavalliseen elämän rytmiin.

«Yli kahdenkymmenen vuoden laserhoitojen käytön aikana, lääkäriklinikoilla ei ole ollut yhtäkään ablatiivista menetelmää, joka olisi yhtä hyödyllinen kaikenlaisessa ihon vanhenemisen hoidossa, ja sopisi kasvojen lisäksi muillekin alueille, mukaan lukien kaulan ja dekolteen herkän iho. Nyt se on mahdollista fraktionaalisen Smart Dot – menetelmän avulla.»
Turvallisuus ja tehokkuus

Toimenpiteen aikana Deka-yhtiön CO2 fraktionaalilaser jakautuu iholle 1,6 millimetrin syvyisiin mikropylväisiin. Yhdessä toimenpiteessä kuoriutuu keskimääräisesti noin 6 grammaa kudosta, josta yli 85 % on ihon keskikerrosta eli dermistä.

Tarkasti arvioitu, viallisen ja hoidettavan kudoksen määrä (laserpeitteen prosentti) auttaa saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, samalla taaten turvallisuuden. Pienin mahdollinen ablaatio-alue puolestaan mahdollistaa todella lyhyen paranemisajan.
Nopeus ja yleisyys

Deka-yhtiö käyttää laserissaan patentoitua Smart Dot – teknologiaa – ”mikroalueiden muodostuminen liikkeen vaikutuksesta.” Tämän laserin ansiosta toimenpide on mahdollista suorittaa neljä kertaa nopeammin ja mikroalueet jakautuvat ihon pinnalle tasaisemmin kuin millään muulla fraktionaalisella ablatiivisella laserilla. Toimenpide voidaan suorittaa mille tahansa ruumin osalle, ja se sopii jokaiselle ihotyypille.
Vaikuttavia tuloksia

Jo yhden CO2 fraktionaalilaser toimenpiteen jälkeen 90 % potilaista, joilla oli vanhentunut ja veltto iho, näkyi selkeästi vähemmän merkkejä ihonmuutoksista ja ihon kimmoisuus lisääntyi. Toimenpiteen jälkeisten kahden vuoden aikana yhdelläkään 500 potilaasta ei ole havaittu hyperpigmentaatiota. Verrattuna perinteiseen laseriin CO2 Laserilla on tähän mennessä huomioitu parantumisajan merkittävä lyhentyminen arkojen ihoalueiden käsittelyssä.

Epidermiksen, ihon uloimman kerroksen palautuminen tapahtuu kahden vuorokauden kuluessa Deka CO2 – toimenpiteestä. Potilaat eivät tarvitse erityistä lääkärinhoitoa, ja jo 3-5 päivän kuluttua hoidosta he voivat viettää normaalielämää.

Tulokset, joita saadaan käyttämällä Deka CO2 – fraktionaalilaseria ovat kerta kaikkiaan hämmästyttäviä ja verrattavissa kasvojenkohotukseen, mutta samalla niissä on pieni jälkiseurausten määrä sekä lyhyt toipumisaika.
SMARTXIDE DOT LASER – IHON NUORENNUS FRAKTIONAALILASERILLA – JÄLLEEN YKSI UUSI DEKAN SAAVUTUS. KULTA-STANDARDI.

CO2 laserteknologian idea on sitoa säteilyenergiaa ihon pintakerrokseen, mikrosäteiden mittaamalta syvyydeltä, lämmittäen sitä todella lyhyen aikaa aiheuttaen vaporisaation. Tämän vuoksi pohjakudos ja terveet alueet eivät lämpene.

Tehokkaasti sidotut aallonpituudet säilyttävät kudoksen kosteuden, ergonomisuuden sekä käsittelyn mukavuuden – Smart Xide DOT tekee kaiken tämän ”kulta-standardilla” ihonhoidon laserkirurgiassa.

Standard ja DOT skanneriohjelmien avulla Smart Xide laser täyttää sekä perinteisen että fraktionaalisen ihon nuorennuksen vaatimukset, yhdistäen yhdessä välineessä molempien menetelmien parhaat puolet, tarjoten mahdollisuuden valita käsittelyssä eri muotojen, kokojen sekä ihon skannausmenetelmien välillä (lisääntyvä, satunnainen).

Korvaamaton väline pieniin väliintuloihin ja ihonnuorennukseen, sekä fraktionaaliseen että perinteisiin ablatiiviseen ihon nuorennukseen: välittömästi jäntevämpi ihokudos, todella lyhyt toipumisaika sekä toimenpiteeseen kuluva aika, ja sen korkea siedettävyystaso. Smart Xide sopii loistavasti kasvojen ja arpien laserhiontaan.

Nämä tavoitteet on saavutettu erittäin tehokkaan laserin ansiosta.

Teknologia, yhdessä DOT – järjestelmän kanssa, mahdollistaa lasersäteiden tasaisen levittäytymisen kudokselle, luoden näin perustan uudelle korkeatasoiselle toimenpiteelle.

Tällä tavalla on helpompi suorittaa ihon vanhenemiseen ja ihovirheiden korjaukseen liittyviä toimenpiteitä tasokkaammin, ja varmalla menestyksellä sekä mahdollistaen epiteelikudoksen normaalin uusiutumisen kerralla, ilman ihon vaurioitumista ja laikukkuutta.

Lääkäriklinikka Estetic tarjoaa nyt ensimmäisenä klinikkana Suomessa SmartXide DOT 2 Laserhoitoja yhdistettynä RF hoitoihin. Toimenpiteet suorittaa plastiikkakirurgimme lisäksi johtava asiantuntija Sofia Kazakov, joka on suorittanut Italiassa maahantuojan järjestämän koulutuksen ja Platinum sertifikaatin vuonna 2009. Sofialla on lisäksi yli kuuden vuoden kokemus kyseisistä hoidoista klinikallamme.
Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin