Laser-toimenpiteet


Laser-toimenpiteet


 


Soita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Hinnasto


Ihon laserhoito, SmartXide DOT 2


Koko kasvot€ 880


Kasvot ja kaula€ 980


Otsa€ 250


Koko kasvot, otsa, dekoltee€ 1080


Silmänympärysalue€ 300


Posket€ 350


Suunympärysalue€ 300


Kaula€ 300


Dekoltee-alue€ 300


Kädet€ 300


Kyynärpäät€ 250


SmartXide DOT 2 Laser on viimeistä teknologiaa ryppyjen pysyvään poistoon, ihon nuorennukseen ja kiristykseen, aknearpien poistoon sekä muiden ihon epäkohtien hoitoon. Tekniikka perustuu huippumoderniin fraktionaaliseen Co2-Laser teknologiaan. SmartXide DOT 2 Laser on turvallinen, tehokas ja nopea hoito ryppyjä vastaan ja se on ollut suurmenestys Yhdysvalloissa vuodesta 2008 lähtien.
Miksi meille?

Lääkäriklinikka Estetic tarjoaa nyt ensimmäisenä klinikkana Suomessa SmartXide DOT 2 Laserhoitoja. Toimenpiteet suorittaa plastiikkakirurgimme lisäksi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Sofia Kazakov, joka on suorittanut Italiassa maahantuojan järjestämän koulutuksen ja Platinum sertifikaatin vuonna 2009. Sofialla on lisäksi yli kuuden vuoden kokemus kyseisistä hoidoista klinikallamme.

Miten SmartXide DOT 2 Laser toimii?

Smartxide DOT 2 Laser edustaa ns. fraktionaalista hiilidioksidilaserteknologiaa. Laserin monipuoliset asetukset takaavat räätälöidyn hoidon jokaiselle ihoalueelle, jotta optimaalinen lopputulos saavutetaan. SmartXide DOT 2 Laser tekee supernopean skannerin avulla tuhansia mikroskooppisen pieniä pisteitä ihon pinnalliseen kerrokseen (epidermis). Laserenergia läpäisee ihon pintakerroksen ja imeytyy syvempään ihorakenteeseen. Tämä johtaa pinnallisen ihokerroksen uudistumiseen ja nuorennukseen. Samalla ihon syvempi rakenne (dermis) stimuloituu johtaen ihonkiristykseen sekä uuden kollageenin tuotantoon ja lisääntymiseen. Hoidetulle alueelle luodut merkittävät muutokset, sekä ihon pinnassa että syvemmässä rakenteessa, johtavat pinnan uudistumiseen ja samalla ihon kiristykseen. Kyseessä on toisin sanoen ihon oma, luonnollinen korjausreaktio, joka aktivoidaan SmartXide DOT 2 Laserilla.Mitä SmartXide DOT 2 Laser voi hoitaa?

SmartXide DOT 2 laserilla voidaan hoitaa sekä kasvojen ihoa että vartalon osa-alueita. Hoitokohteita ovat muun muassa:

• Rypyt

• Juonteet

• Ihon nuorennus

• Huonokuntoinen ihon pinta

• Aknearvet

• Silmäluomien kohotus ilman leikkausta

• Silmäpussit

• Ihon kiristys

• Aurinkovauriot

• Raskausarvet

• Muut arvet ja ihovauriot

• Suuret ihohuokoset

• Pigmenttimuutokset

Melasma (maksaläiskät)
Miten SmartXide DOT 2 laser hoito tehdään?

Toimenpiteessä hoidettava ihoalue käydään läpi SmartXide DOT skannerilla. Hoito tehdään paikallispuudutuksessa, käyttäen EMLA- puudutusvoidetta noin 30 minuuttia ennen toimenpiteen alkua. SmartXide DOT 2 Laser -toimenpide kestää noin 15-30 minuuttia.Miten nopeasti tulokset ovat nähtävissä?

Tulokset alkavat näkyä jo muutamia päiviä toimenpiteen jälkeen ja ne paranevat vielä kuukausien päästä kollageenituotannon lisääntyessä.


Miten pitkä toipumisaika on toimenpiteen jälkeen? SmartXide DOT 2 Laser hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa noin 4-8 päivää. Lisäksi voi esiintyä turvotusta muutamien päivien ajan. Meikkiä voi käyttää jo kaksi päivää toimenpiteen jälkeen.


Miten monta hoitoa tarvitaan?

Yleensä yksi hoitokerta riittää esimerkiksi ryppyjen ja juonteiden hoitoon, ihon kiristykseen jne. Syvemmät juonteet, aknearvet ja mm. silmäluomien kohotus voivat vaatia 2-4 hoitokertaa.

Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin