LankakohotusLift-lankakohotuksemme on kosmeettinen toimenpide jonka tarkoituksena on kohottaminen ja rejuvinaatio asettamalla ihoon polydioksanonia, polylaktidia tai polypropeenia sisältävä lift-lanka.
Ne muodostavat kestävän kehyksen ja tukevat ihmisen kudosten oikeaa asentoa, täysin turvallisesti ja jopa lopullisesti. Huomaathan, että nämä eroavat täysin mesolangoista, joita emme klinikallamme käytä.


Polylaktidia sisältävien lankojen tärkein etu on niiden sulamiskyky, jolla on rejuvenaatinen vaikutus ja se aloittaa kollageenin ja elastiinisynteesin muodostumisen.
Polypropeenilankojen etu on niiden kestävyys, hypoallergisuus, ne eivät sula yhtä nopeasti ja tuovat pitkäkestoisia tuloksia useiksi vuosiksi.
Lankakohotus on aina vähäinvasiivinen, toimenpide on noin tunnin kestoinen ja paikallisesti puudutettuna kivuton. Toimenpiteellä saadaan korjattua useita ongelmia:
poistaa pehmeää kudosta, eliminoida ryppyjä kasvoissa ja vartalolla, korjata kasvojen epäsymmetriaa, nostaa kulmia ja kulmakarvoja, kiristää ala-, sekä keskikasvoja, vahvistaa ja tuoda kasvoihin ovaalia muotoa, sekä siloittaa ihoa.


Lankakohotus ei vaadi suurempaa valmistelua, se on helppo, kohtuullisen nopea ja täysin turvallinen toimenpide suorittaa. Toimenpide ei jätä ihoon arpia, kasvojen luonnolliset ilmeet ja piirteet säilyvät, lopputulos on nähtävillä heti toimenpiteen jälkeen ja toimenpiteen jälkeen olet työkunnossa. Pientä turvotusta saattaa esiintyä puudutetulla alueella noin päivän verran.
Tekijämme on suorittanut koulutuksensa Bordeauxin, sekä Moskovan yliopistoissa ja on tuonut kyseisen Lift-lankakohotuksen, ja siihen kuuluvan Fox Eye -toimenpiteen Suomeen.The best for you by Sofia Kazakov