Laite-kosmetologia


Laite-kosmetologiaIlmoittaudu ilmaiseen klinikkamme asiantuntijan konsultaatioon puhelimitse:


Hinnasto


Fractora-radiofrekvenssihoito


Koko kasvot€ 480


Kasvot ja kaula€ 680


Otsa€ 120


Posket€ 280


Kaula€ 280Mitä teidän pitää tietääAjan myötä ihon kimmoisuus vähenee, kollageenikuiduista tulee epämuodostuneita ja paljon ohuempia – ulkoisesti se näkyy iholla hienojen ja syvien ryppyjen muodostumisena, ihon roikkumisena ja ihopoimuina.

Radiofrekvenssi-impulssit aktivoivat kollageenin uusiutumisen luonnolliset prosessit, jolloin tuotannon nopeus palautuu samalle tasolle kuin se oli nuorempana. Toisin sanoa, tällainen kohotus kirjaimellisesti käynnistää uudelleen ihon biologisen iän, poistaen päällimmäisen syyn eri ikääntymiseen muutoksille – hidastuneen kollageenin uusiutumisen.

 
Toiminnan periaate

Radioaalloilla toimivan BODY TITE lämpökohotuslaitteen FRACTORA suuttimet kuuluvat israelilaisen välinelinjan viimeisimpään sukupolveen. Tämän laitteen tekemiä ihmeitä todistavat sekä potilaat että kokeneet kirurgit.

FRACTORA toimenpiteellä saavutetaan ihon luonnollinen nuorennus, ja se todellakin on vaihtoehto kirurgiselle toimenpiteelle.

Kohotustoimenpiteen tehokkuutta ja ihon nuorennusta FRACTORA-suuttimella uudistetaan ainutlaatuisella vaikutustavalla: radiofrekvenssienergian impulsseilla. Kollageenikuituihin osoitetut impulssit ottavat erikoisen ristikkomaisen muodon ja menevät ihon syviin kerroksiin.

Vaikutus tapahtuu FRACTORA – suuttimen neulamaisella päälliosalla, jonka jokaisessa mikroneulassa on elektrodi. Tunkeutuessaan ihoon, nämä neulamaiset elektrodit levittävät tarvittavalla teholla radiofrekvenssi impulsseja, jotka vaikuttavat kollageenikuituihin, puristaen niitä mikroskooppisiksi spiraaleiksi tehden niistä tiiviimpiä. Kohotuksen merkit näkyvät jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen, samanaikaisesti mikro-arvet ja muut ihovirheet korjaantuvat.

FRACTORA – suuttimia on kahdenlaisia: pienten ihoalueiden nuorennukseen (kuten huulien tai silmäluomien ympärys), sekä ryppyjen tai arpien poistoon käytetään 20 neulan suutinta. Tehokkaaseen ja tasaiseen suurien ihoalueiden nuorennukseen käytetään 60 neulan suutinta. Samalla kaikki FRACTORA – suuttimet ovat kertakäyttöisiä, mikä tarkoittaa sitä että tulehdusriski on todella pieni.
Syvänuorennus FRACTORA

Fraktionaalinen FRACTORA kohotus kuuluu oman lajinsa ”vahvaan välineistöön” laitekosmetologiassa, ja toimii vaihtoehtona kirurgiselle kohotukselle. Ei-kirurgisessa kohotustoimenpiteessä iho ei vain veny, kuten kirurgisessa, vaan myös tiivistyy, säilyttää muotonsa. Tämä kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen ihon täysi uusiutuminen on ratkaisu sellaisiin ongelmiin kuten; syvät ilmerypyt, veltto iho, ihon epätasainen rakenne ja arvet.

FRACTORA – suutin levittää elektrodien avulla KR-energiaa ihon pinnalle, minkä seurauksena tapahtuu ihon paikallinen lämpeneminen ja ablaatio. Ablaatio on kaikkein vaarattomin ja edistyksellisin tapa ”ravistella” ihoa. Vain stressi voi laittaa ikääntyneen ihon ”käyntiin” ja saada sen toimimaan aktiivisesti. Tätä varten sitä on traumatisoitava, vaurioitettava. Se voi kuulostaa oudolta, mutta iho aloittaa aktiiviseen uusiutumisen nimenomaan vastauksena traumaan. Kosmetologiset toimenpiteet, joissa käytetään ablaatiota, ovat uskomattoman tehokkaita taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.

Toimenpiteen jälkeen voi seurata pientä turvotusta, kevyttä pistelyn tunnetta, jotka menevät ohi neljän viiden päivän kuluessa. Siitä huolimatta saavutettu tulos on merkittävä ja hyvin huomattava: iho kiinteytyy, sen laatu paranee selvästi jo yhden toimenpiteen jälkeen! Pigmenttiläiskät häviävät jälkiä jättämättä.

FRACTORA toimenpiteen voi yhdistää muihin toimenpiteisiin: mesoterapiaan, täyteainehoitoihin ja niin edelleen.
Lämpökohotus FRACTORA FIRM

Jos olette nuori, mutta teitä häiritsee sellaiset virheet kuten ihon velttous, nestepitoisuuden laskeminen, harmaa väri, elottomuus, hienot rypyt, niin kannattaa käydä FRACTORA FIRM – toimenpiteen kurssilla. Tämä laite on tehty ratkaisemaan nimenomaan tämän kaltaisia ongelmia. Sen perusteena on kollageenin tuottaminen, mikä on vastuussa ihomme heleydestä sekä kimmoisuudesta.

FRACTORA FIRM – korkea turvallisuuden taso ja ennustettava tehokkuus: teknologia ei sisällä ihon vahingoittumisen riskiä, mikä tekee toimenpiteen suorittamisen mahdolliseksi vuoden ympäri, jopa kesäaikana ilman vaaraa iholle. FRACTORA FIRM – suuttimen käyttö perustuu fraktionaaliseen radiofrekvenssienergia toimintamenetelmään, ja toimii samanaikaisesti yhdessä lämmitettävän ihon lämmönsäätelyn kanssa. FRACTORA FIRM hoidon etuja ovat ei-invaasioituminen (ihon eheyttä ei rikota), mahdollisuus saada toimenpiteen jälkeen hetkessä näkyviä tuloksia ja tavoittaa huomattava ihon kohotus vaikutusalueen laajuudelta. Toimenpide sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien tumma ja ruskettunut iho, se sopii samalla sekä naisille että miehille.

Toimenpiteen aikana tuntuu kevyttä lisääntyvää lämpöä, jos esiintyy epämukavuutta tai potilaskohtainen toimenpiteen sietokyky on koetuksella, voidaan alentaa lämmön tehoa, sekä laskea lämpötilaa. Itse toimenpide ei kestä yli 20 minuuttia. Parhaiden tulosten saamiseksi suositellaan käymään 4-5 FRACTORA FIRM toimenpiteessä kymmenen päivän välein.

Pitkäaikainen vaikutus. Syvien nuorennusprosessien käynnistäminen takaa selvän tuloksen, jonka vaikutus kestää aina kahden vuoden päähän. Hoitokertojen ja tehon määrän sekä käsiteltävän alueen koon määrittelee asiantuntija, ja se riippuu potilaan ihon kunnosta ja sen vaatimuksista tuloksen saavuttamiseksi. FRACTORA FIRM – toimenpide voidaan yhdistää toisiin toimenpiteisiin: plasmakohotukseen, biorevitalisaatioon, mesoterapiaan, täyteainehoitoihin.
Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin