Laitehoidot


LaitehoidotSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


HinnastoFractora-radiofrekvenssihoito


Kasvot ja kaula€ 680


Otsa€ 120


Posket€ 280


Kaula€ 280


Selluliitti

CelluTite


Vartalon selluliittihoito 1 aluealk. € 180


Vartalon selluliittihoito 2 aluetta€ 320


Vartalon selluliittihoito 4 aluetta€ 580


Vartalon selluliittihoito 6 aluetta€ 800


Lisä-alue € 500
KASVOJEN LAITEKOSMETOLOGIA

Fractora

Fractora Rf on ihon kiinteytykseen, juonteiden hoitoon ja aknearpien tasoittamiseen tarkoitettu hoito.

Fractoran uusi käänteentekevä hoito mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyksen. Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan.  Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä.  Menetelmä stimuloi kollageenia ihon kaikissa kerroksissa vahingoittamatta ihoa.  ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. 

Fractora perustuu radiofrekvenssienergiaan. Radiofrekvenssienergia kulkee pienten neulojen kautta iholle lämmittäen sitä. Menetelmä stimuloi kollageenia ihon kaikissa kerroksissa vahingoittamatta ihoa. Ihon alle johdettu lämpö kiinteyttää ja tasoittaa ihoa tehokkaasti. Kaikenlaisten ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonten ja maksaläiskien hoitamiseen.
Iho puudutetaan hoidettavilta ihoalueilta, hoito on kivuton.

Hoidosta toipuminen

Fractora hoidon jälkeen ihoa tulee suojata auringolta kuukauden ajan.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, yleensä kuitenkin enintään tunnin.

Fractoraa käytetään usein täyteainehoitojen sekä plasmahoidon yhteydessä.
Katso video:

FractoraTM

Lämpökohotus FRACTORA FIRM

Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. FractoraTM FIRM – ei-invasiivinen vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen.

Hoitoalueet:

Kasvoille, kaulalle, dekolteelle, kämmenselille ja muille vartalon alueille, kuten pakarat, vatsa, kädet. FractoraTM FIRM – ei vahingoita ihoa.  Ei vaadi toipumisaikaa.
Katso video:
Selluliitin poisto – CelluTite

Vartalonmuokkaus ja selluliittihoito, hoikka vartalo, kiinteät kudokset ja sileä iho – kauniilta näyttäminen on nyt helppoa! CelluTite menetelmä pienentää rasvakertymiä ja kiinteyttää kehoa.

Reisien ja pakaroiden kuoppainen iho (selluliitti) on vaiva, josta miljoonat naiset kärsivät ympäri maailmaa. Sidekudoksen rakenteellisten erojen vuoksi naisilla esiintyy selluliittia useammin kuin miehillä. Vähäinen liikunta ja huonot ruokailutottumukset voivat pahentaa vaivaa, mutta selluliittia on myös hoikilla naisilla. Siitä ei pääse kokonaan eroon pelkällä ankaralla ruokavaliolla.

CelluTite selluliitinhoito -menetelmä pienentää ympärysmittaa ja vähentää selluliittia lyhentämällä kollageenisäikeitä, stimuloimalla uuden kollageenin muodostumista ja kutistamalla valikoivasti suurentuneita rasvasoluja. Muiden ei-invasiivisten menetelmien tavoin hoidon tulokset eivät ole pysyviä. Siksi suosittelemme ylläpitohoitojen tekemistä säännöllisesti tai tarvittaessa.

Menetelmä korjaa normaalin ihon pienet rasvasolut, jäykät sidekudossäikeet ja sidekudosseinämät. Voimakkaasti laajentuneet rasvasolut ja löystyneet säikeet ja sidekudosseinämät aiheuttavat kuoppia ja selluliittia.
Katso video:Kaunista kehoasi

Jos rasvakertymiä on paljon ja ne ovat suuria, voidaan joskus suositella rasvaimua ja samanaikaista sidekudosten kiristystä. Kysy tällöin lääkäriltäsi uudesta päiväkirurgisesta BodyTite™-menetelmästä.

Jos selluliittia on paljon, ei-invasiivinen menetelmä ei ehkä riitä. Silloin voidaan käyttää mini-invasiivistä leikkausmenetelmää, jossa ihoon tehdään pieni viilto. Mini-invasiivinen hoito tehdään päiväkirurgisesti. Pyydä lääkäriäsi kertomaan sinulle CelluTite™-menetelmästä. Lääkärisi kertoo mielellään lisää!

Niin miehillä kuin naisillakin on sitkeitä rasvakertymiä, jotka eivät lähde liikunnalla eivätkä ruokavalion avulla. Päinvastoin – kun ruokavaliota muuttaa, liikkuu enemmän ja laihtuu, rasvakertymät näkyvät monilla vartalon alueilla vain entistä selvemmin. Näillä alueilla rasvasolut ovat usein suurentuneet niin paljon, että ne painavat veri- ja imusuonia. Tämä joko hidastaa aineenvaihduntaa huomattavasti tai estää sen kokonaan. Siksi hoidolla on pyrittävä keventämään veri- ja imusuoniin kohdistuvaa painetta ja aktivoitava rasvasoluissa tapahtuvaa palamista mahdollisimman nopeastiCelluTite vaikuttaa monella tavalla

Bipolaarinen RF-virta lämmittää juuri oikeat kohdealueet. Syvävaikutteinen lämpö stimuloi rasvasoluissa tapahtuvaa luonnollista palamista, lyhentää kollageenisäikeitä ja stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Lisäksi laite synnyttää radioaaltoja, jotka puhkovat suurentuneisiin rasvasoluihin pieniä aukkoja (elektroporaatio). Tämä tuhoaa ne ja vähentää tehokkaasti niiden määrää. Veri- ja imusuoniin kohdistuva paine vähenee välittömästi ja palauttaa solujen aineenvaihdunnan. Sen lisäksi että ympärysmitta pienenee, myös kudokset kiinteytyvät ja iho tasoittuu.

CelluTite vaikuttaa sitkeisiin paikallisiin rasvakertymiin. Menetelmä ei auta koko elimistöä koskeviin sairauksiin, kuten sairaalloiseen ylipainoon. Sairaalloista ylipainoa voidaan hoitaa tehokkaasti vain muuttamalla elintapoja ja pudottamalla näin painoa.

Mikä CelluTite on?

– Ratkaisu sitkeisiin rasvakertymiin.

– Pienentää hoidettavien alueiden kokoa, korjaa linjoja ja kiinteyttää kudoksia.

– Hoitokertoja tarvitaan vain yksi.Miten CelluTite toimii?

TiteFX-menetelmän kolmitahoinen vaikutus perustuu bipolaarisella radiofrekvenssivirralla tuotettuun syvävaikutteiseen lämpöön, vakuumihierontaan ja ainutlaatuisiin korkeajännitepulsseihin.

Nämä kolme mekanismia stimuloivat pienissä rasvasoluissa tapahtuvaa luonnollista palamista ja tuhoavat huomattavasti laajentuneita rasvasoluja elektroporaation avulla.Kuinka pysyvä vaikutus on?

Kuten aina ei-invasiivisiä menetelmiä käytettäessä rasva- ja sidekudokseen vaikuttavat ei-toivotut ilmiöt voivat palata. Ainutlaatuisen elektroporaation ansiosta TiteFx-menetelmällä saavutetaan kuitenkin paljon pitkäkestoisempia vaikutuksia kuin muilla ei-invasiivisillä menetelmillä, sillä nämä vaikuttavat ennen kaikkea rasvan palamiseen. Suosittelemme hoitosarjan toistamista 6–12 kuukauden kuluttua tai myöhemmin tarpeen mukaan.Aiheuttaako hoito sivuvaikutuksia?

Oikein tehdyssä hoidossa ei ole ilmennyt sivuvaikutuksia, lukuun ottamatta lyhytkestoista punoitusta ja ihon lievää turvotusta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, niin vaalealle kuin tummallekin iholle. Jos sinulla on kysyttävää hoidon vasta-aiheista tai jälkihoidosta, käänny lääkärisi puoleen. RF-lämpö voi kuivattaa ihoa. Siksi hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää kosteusvoidetta.Onko hoitomenetelmä kivulias?

Useimmat sietävät hoitoa hyvin, ja jotkut pitävät sitä miellyttävänä. Monet tuntevat lämmitysvaiheessa lämpöä ja aistivat RF-pulssit pistelynä ja kutitteluna. Ihon lämpötilaa seurataan hoidon aikana jatkuvasti, ja se näkyy koko ajan näytöllä, mistä hoidon tekijä näkee sen. Jos potilas tuntee ihonsa kuumenevan liikaa, laitteen käyttäjä voi yksinkertaisesti laskea energiamäärää
Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin