Koulutus


Injektiokoulutuskeskuksen esteettisten pistoshoitojen workshop kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaisilleKoulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännön pistosharjoitus osan. Workshop järjestetään pienryhmälle. Kouluttajana toimii sairaanhoitaja Sofia Kazakov, jolla on vuosikymmenen kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutuksen jälkeen osaat valita asiakkaallesi sopivan hänen kauneuttaan korostavan pistoshoidon: joko botuliinitoksiini Vistabel tai täyteaine Xcelencin cross-linked tuotteista. Koulutuksessa opit tekemään täyteainehoidon ammattitaitoisesti, ja osaat hinnoitella palvelusi niin, että yritystoimintasi on kannattavaa.

Koulutus järjestetään Clinic Esteticin viihtyisissä tiloissa osoitteessa Aleksanterinkatu 15 b 7 krs, 00100 Helsinki.

Koulutukseen osallistuvat saavat Clinic Estetic Injektiokoulutuskeskuksen Esteettisten pistoshoitojen Xcelenc ja Vistabel-koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville tarvittaessa myös ns. vastuulääkäripalvelua.Kurssit

 

Injektiokoulutuskeskuksen kurssit tarjoavat sinulle koulutusohjelman, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi esteettisiin pistoshoitoihin tai syventää taitojasi haluamallasi alueella.

Tarjoamme myös yksityiskoulutusta. Yksityiskoulutus voidaan sovittaa juuri Sinun aikatauluihisi ja Sinun ammatillisiin tarpeisiisi.Peruskussi 1 – kasvojen injektiohoidot

Peruskurssi 1:n aikana opit perusteet pistoshoidoista ja esteettisiin hoitoihin käytettävistä aineista. Opit hoitamaan yleisimpiä kasvojen ikääntymiseen liittyviä muutoksia, kuten Sibelius-juonteita ja nasolabiaalipoimuja. Lisäksi opit hoitamaan aknearpia sekä tekemään ihon kuntoa parantavia skinbooster-hoitoja. Luomme tehokatsauksen myös esteettisiin botuliinihoitoihin ja huultentäyttöön.

Kurssi sisältää sekä teoreettisen että käytännön osion. Kouluttajana toimii kansainvälisesti palkittu sairaanhoitaja Sofia Kazakov yhdessä esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneen lääkärin kanssa. 

Erona tavanomaisiin peruskursseihin Lääkäriklinikka Esteticin injektiokurssi tarjoaa perusteellisemman perehdytyksen esteettisiin injektiohoitoihin sekä potilasturvallisuusasioihin. Opit injektoimaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Käytännön pistoshoito-osaamisen lisäksi saat taustatietoa ja asiantuntemusta, jota tarvitset tarjotaksesi asiakkaillesi parasta, ammattitaitoisinta palvelua ja hoitoa. 

Käytännön osaaminen perustuu aina faktoihin. Siksi tämä kurssi sisältää lääketieteellisen osuuden, jossa käsitellään kasvojen anatomia ja alueet, joita pistoshoidoissa on varottava. Lääkärin johdolla opit ymmärtämään myös injektiohoitoihin liittyvät riskit ja komplikaatiot. Kurssipäivän päätyttyä tiedät, kuinka mahdolliset komplikaatiot hoidetaan oikein. 

Kurssipäivän aikana opit, kuinka ikääntyminen näkyy ihossa ja kasvonpiirteissä. Yhdessä luomme katsauksen tieteellisiin artikkeleihin, käymme läpi pistosten indikaatiot ja kontraindikaatiot sekä sen, milloin on syytä konsultoida kokeneempaa lääkäriä. Lisäksi saat hyödyllistä tietoa toimenpiteiden markkinoinnista ja hinnoittelusta.

Lisätietoja saat soittamalla toimistoomme, p. 0942451501 tai lähettämällä sähköpostia: info@clinicestetic.fi
Jatkokurssi: Ihon pistoshoidot II

Lääkäriklinikka Esteticin Ihon pistoshoidot II (Volyymikurssi) on jatkokurssi peruskurssin käyneille. Tällä kurssilla opit täyteaineiden käytöstä lisää, esimerkiksi Xcellens Cross-Linked-tuotteiden käytön erityisen kasvojenkohotustekniikan. Tämä tekniikka on erityisen tehokas ja saa aikaan maksimaalisen kohotuksen mahdollisimman pienellä määrällä täyteainetta, lopputuloksena luonnollinen mutta selvästi vuosia nuorempi ulkonäkö. Käymme läpi pistoskohdat ja tarvittavat Cross-Linked-sarjan valmisteet ja näiden eron. Keskitymme eri kasvotyyppeihin, ja millä kunkin kauneutta ja parhaita puolia saadaan korostettua ja ikääntymisen merkkejä korjattua tehokkaimmin. 
Botuliinitoksiini-injektiokurssi

Lääkäriklinikka Estetikin botulinnitoksiini-injektioiden peruskurssi koostuu teoreettisesta ja käytännön osuudesta. Käymme läpi eri botuliinitoksiinit ja niiden erot, ja opit taustatiedot, joita tarvitset voidaksesi injektoida botoxia ammattimaisesti. Opit käyttämään Allerganin Vistabel-botuliinitoksiinia. Kurssi sisältää lääketieteellisen osuuden, jossa käsittelemme kasvojen anatomian, käymme läpi hoitoon liittyvät mahdolliset komplikaatiot ja niiden hoidon ja milloin on tarpeen konsultoida.

 
Ihon kuntoa parantavat pistoshoidot

Tällä kurssilla opit, kuinka palauttaa ihon kosteus ja kimmoisuus, ja tasoittaa pieniä ihojuonteita ja ryppyjä. Ihon tasaisuutta, kimmoisuutta ja kosteutta voidaan parantaa erilaisin pistoshoidoin! Lääkäriklinikka Esteticin ihokurssilla opit perusasiat mikroneulauksesta, skinboostereista, Volite-pistoshoidosta ja PRP-tekniikasta. Kurssi koostuu sekä teoreettisesta ja käytännön osuudesta

Meidän asiantuntijat


Sofia Kazakov

Johtava asiantuntija ei-kirurgisessa kasvojenhoidossa

Pistos-, botuliini- sekä Restylane-kurssit.

Tukholman Inject Academy Awards-kilpailun voittaja, Tukholma

Aesthetic & Anti-aging Medicine-liiton Euroopan kongressin jäsen vuodesta 2010 lähtien

Koulutus: Saimaan ammattikorkeakoulu, sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja


Haluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin