Kasvojen plastiikkakirurgia


Kasvojen plastiikkakirurgiaSoita ja varaa aika konsultaatioon nyt:


Hinnasto


Konsultaatiomaksuton konsultaatio


Silmäluomileikkaus, blepharoplastia


Yläluomileikkaus€ 1500


Alaluomileikkaus€ 1800


Nenäleikkaus, rhinoplastia


Nenänpielen korjausleikkaus€ 3400


Nenänpienennysleikkaus€ 6900


Korvaleikkaus, otoplastia€ 1500Huulileikkaus


Täyteainehoidot, hyaluronihappo€ 360


Täyteainehoidot, oman rasvansiirto€ 1200


Poskipäiden korjaus

Poskipäiden kohotus


Täyteainehoidot, hyaluronihappo 1ml€ 360


Täyteainehoidot, hyaluronihappo 2ml€ 600


Täyteainehoidot, oman rasvansiirto€ 1200


Poskipäiden pienennys


Botuliinitoksiini€ 350


Toimenpiteet€ 1300


Rasvansiirto


Kasvoista€ 1200


Vartalosta€ 2500


Kirurginen kasvojen nuorennus


Kasvojen kohotus€ 5600


Kasvojen alaosan nuorennus€ 2800


Radiofrekvenssiavusteinen kohotus Face Tite


1 alue (riippuu korjausten määrästä)€ 800


Kertakäyttöiset suuttimet

Kasvojen alaosan kohotus – Mini lift (alk. 2800€)

Kasvojen alaosan kohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa ja kestää noin 2 tuntia.

Toimenpide tehdään korvien vierestä lyhyestä viillosta.

Jäljet häviävät lähes kokonaan parannuttuaan.

Etuna toimenpiteessä on nopea toipuminen ja pysyvästi eroon hamsteripusseista, joihin eivät kevyemmät toimenpiteet auta.  Tukipantaa tulee pitää muutama päivä toimenpiteen jälkeen.  Turvotusta esiintyy viikon verran ja mustelmia saattaa esiintyä.

Työhön ja arkeen paluu onnistuu muutaman päivän kuluttua toimenpiteestä

Rasvansiirto kasvoihin – Lipo filling (alk. 1500€)

Rasvansiirto on kasvojen muotoilun menetelmä, jolla saadaan lisää volyymia kasvoihin. Rasva siirretään kasvoihin alueelta, missä sitä on riittävästi imettäväksi. Toimenpiteellä muotoillaan kasvoja, siirtämällä omaa rasvakudosta alueille, joita halutaan muokata.

Rasvasiirtoa varten rasvasolut otetaan rasvaimulla vartalolta tai raajoista. Rasvansiirtoa käytetään poskipäiden, huulien tai ympäristön ja silmien ympäristön muotoiluun ja epätasaisen ihon tasoittamiseen.

Rasvansiirtoa käytetään myös kasvojenkohotusleikkausten ja vartalon muotoiluleikkausten tukena ja näitä leikkauksia täydentävänä toimenpiteenä. Rasvansiirto on menetelmänä hyvä myös kuoppaisen ihon tasoittamiseksi mm. alaraajoissa.

Rasvansiirrolla voidaan lisätä rintojen tai pakaroiden näyttävyyttä.Buccaloplastia tai Buccal- rasvan poisto (alk. 1000€)

Rasvanpoisto poskien alueelta kauniin reliefin saamiseksi.

Buccal-rasvapehmusteiden poistoa käytetään veistoksellista ilmettä saamiseksi poistamalla poskien alemmassa osassa sijaitsevaa rasvaa. Toimenide suoritetaan paikallispuudutuksessa ja toimenpiteen suorittamiseen menee vain 1 tunti. Alakasvojen muotoa muokataan poistamalla poskissa oleva rasvaa, jota ei ole mahdollista menettää normaalin ruokavalion tai liikunnan avulla. Kyseinen leikkaus visuaalisesti kohottaa poskipäitä ja antaa kasvoille muodokkuutta.

Buccal Fat Pad – poistomenetelmä

Buccal-rasvan poisto suoritetaan suun sisäpuolelta pienen viillon kautta. Toimenpide suoritetaan tyypillisesti paikallis- anestesiassa käyttämällä lääkkeitä, joilla vähennetään kipua ja levottomuutta. Buccal- rasva on yleensä noin golfpallon tai pingispallon kokoinen. Buccal-rasvanpoisto voidaan suorittaa yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa (esim. kaksoisleuan rasvaimun yhteydessä) kasvojen ääriviivan parantamiseksi.

Buccal-rasvanpoisto Youtube
Ylä- ja alaluomileikkaus -Blefaroplastia (alk. 1500€)

Silmäluomileikkauksia tehdään sekä esteettisistä että lääketieteellisistä syistä. Silmänympäryksien löystynyt tai roikkuva iho vanhentaa kasvojen piirteitä. Roikkuvat yläluomet saattavat myös haitata näköä, aiheuttaa silmien väsymistä ja muita oireita.

Yläluomileikkauksella saadaan luonnollista ryhtiä ja kauneutta kasvojen ilmeeseen, mutta ennen kaikkea yläluomien aiheuttamista vaivoista päästään eroon. Yläluomileikkaus tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääset saman päivän aikana. Toimenpiteessä yläluomen löyhää ihoa ja tarvittaessa ylimääräistä rasvaa (rasvatyrä) poistetaan.

Yleensä silmäluomien korjausleikkaus katsotaan esteettiseksi toimenpiteeksi. Yläluomien korjaaminen on suhteellisen yksinkertainen ja nopea toimenpide. Leikkauksella väsynyt ilme saadaan pirteämmäksi mitä myös antaa uutta virtaa väsähtäneisiin kasvoihin!

Leikkauksesta toipuminen

Klinikallamme luomen leikkauksessa käytetään SmartXide DOT 2 Laseria. Tämän myötä vuodon riski on minimaalinen, ja toipuminen paljon nopeampaa perinteisiin veitsellä suoritettuihin operaatioihin verrattuna.

Leikkauksen jälkeen on kuitenkin syytä malttaa mielensä.  Kivuton toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se kestää noin 45 minuuttia. Potilas voi lähteä klinikalta tunnin kuluttua toimenpiteestä. Lopputulokset ovat luonnollisia. Ompeleet poistetaan 5-7 vrk:n kuluttua leikkauksesta.Kasvojen kohotus – FaceLift (alk. 5600€)

Kasvojen kohotusleikkausta kutsutaan faceliftiksi. Tässä leikkauksessa korjataan alakasvojen ja leukakulmien alueen ikääntymismuutoksia. Kulmakarvojen laskeutuminen ja otsarypyt ovat tyypillisiä otsankohotusleikkauksen syitä. Leikkauksen voi suorittaa joko pitkästä hiusrajaan tehdystä leikkausviillosta tai tähystämällä, jolloin leikkauksesta jää kolme-viisi n. 1,5 cm mittaista arpea hiusten alueelle.

·       FaceLift menetelmä

Kaulalla esiintyvät ikääntymismuutokset näkyvät usein leuan alla kaksoishelttana. Heltat johtuvat kaulalihaksen veltostumisesta. Ongelma voidaan osittain korjata ompelemalla kaulan iholihaksen keskireunat yhteen leuan alle tehdystä viillosta. Erillisenä toimenpiteenä leikkaus on pieni paikallis­puudutuskorjaus. Toimenpide voidaan yhdistää myös kasvojen kohotusleikkaukseen tarvittaessa. Kasvojen kohotusleikkaukset voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, jolloin suoneen annetaan kipu- ja rentouttavaa lääkitystä tai nukutuksessa potilaan toiveiden mukaan. Jos paikallispuudutuksen yhteydessä käytetään rauhoittavaa lääkitystä tai leikkaus tehdään nukutuksessa, jäävät potilaat yön yli seurantaan Eiran sairaalan vuodeosastolle.

·       Leikkauksesta toipuminen

Leikkauksen jälkeen potilaat pitävät otsapantaa, jonka tarkoituksena on tukea kohotettua otsan ihoa ja estää mustelmia. Leikkausarvet näkyvät ohuina juovina korvien etureunassa. Korvalehden takana sekä hiusten alueella arvet jäävät piiloon. Mustelmia esiintyy leikkauksen jälkeen 2-3 viikkoa. Turvotuksen ja mustelmien vähentämiseksi pidetään kasvoilla tukisidosta leikkauksen jälkeen. Töihin voi palata 2-3 viikkoa leikkauksesta ja aloittaa liikunta­harrastukset sen jälkeen. Leikkausarvet sijoitetaan aina mahdolli­simman näkymättömiin ihon luonnollisten poimujen kulkusuunnan mukaan. Kasvojen kohotusleikkauksista jäävien arpien punoitus häviää 6-12 kuukauden kuluessa. Leikkaustulokset säilyvät potilaan kudosten ja kasvojen rakenteesta riippuen 5-10 vuotta, jonka jälkeen toimenpide voidaan tarvittaessa uusia. Silmäluomileikkauksen voi tehdä kasvojen kohotusleikkauksen yhteydessä.Kasvojen kohotushoito -FaceTite (alk. 800€)

BodyTite menestyshoito maailmalta sai seurakseen mullistavan FaceTite – hoidon. FaceTite on kasvojenkohotus- ja ihonkiinteytyshoito. FaceTite on helppohoitoinen ja tehokas keino silottaa ihoa ja ikämuutosten myötä syntyneitä juonteita kasvoilla. FaceTite kasvojen kohotus on hoitomuotona helppo ja toipumisaika nopea, sillä hoito tehdään paikallispuudutuksessa.

  • Onko ihosi hieman löysä tai roikkuva?
  • Näkyykö leukaperien kudoslöysyys –”hamsteripussit”?
  • Masentaako pystyjuonteet huulien ympärillä?
  • Kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmien ympärillä?
Mikä FaceTite on?

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta. FaceTite -hoitoa käytetään usein ihon kiinteytykseen, tosin rasva on myös helposti poistettavissa esimerkiksi leukaperien tai nasolabiaalijuonteiden alueilta. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle. Se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä alueita. FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen ja muutaman päivän kuluessa, kuitenkin lopulliset tulokset näkyvät 3-6 viikon kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa. FaceTite -kasvojenkohotustoimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä paikallisesti myös Fractora hoitoa, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ihon ala- että yläpuolelta. Tällä yhdistelmällä saadaan merkittäviä tuloksia!Korvaleikkaus – Otoplastia (alk. 1500€)

Hörökorvat johtuvat korvalehden kehityshäiriöstä, joka on joissain tapauksissa perinnöllistä. Korvalehden poimut saattavat jäädä liian suoriksi tai osa rustosta on liian kookasta nostaen korvalehteä eteenpäin. Leikkauksella voidaan korjata korvalehden synnynnäisiä kehityshäiriöitä ja muokata korvia luonnollisen näköisiksi. Aikuisilla leikkaus voidaan tehdä milloin tahansa.

Leikkauksen jälkeen potilaalla on pään ympärillä sidos noin viikon ajan. Sidos poistetaan kontrollikäynnillä ompeleiden poiston yhteydessä. Tämän jälkeen korvalehdet tuetaan öisin esim. urheilupannalla parin viikon ajan.

Urheilu on kielletty ompeleiden poistoon asti. Uimaan voi mennä parin viikon kuluttua leikkauksesta.Liikahikoilun hoito

Liikahikoilu on monille ihmisille iso ongelma. Kainaloiden liikahikoilu on todella yleinen ongelma ja jopa 20-25 % ihmisistä kärsii tästä. Liikahikoilua voidaan hoitaa nyt tehokkaasti erilaisten menetelmien avulla. Hoidettavalla alueella käytettävien menetelmien myötä liikahikoilu häviää 3-5 päivää hoidon jälkeen ja tulos pysyy 5-10 kk.

Liikahikoilun ongelma-alueet ja hoitokohteet:
  • -Kainalot
  • -Otsa ja päänahka
  • -Kädet
  • -Jalkapohjat
  • -Nivuset

Kansaneläkelaitos (KELA) on myöntänyt peruskorvattavuuden liikahikoilun hoitoon tarvittaville lääkkeille.

Toimenpiteen hinta: 350 €.

Potilas hakee itse lääkkeen apteekista. Lääkkeen hinnasta saadaan KELA-korvausta. Reseptin saa klinikalta ennen toimenpidettä.Otsan kohotus

Iän karttuessa ihon kimmoisuus vähenee, jonka seurauksena kasvojen ilme muuttuu väsyneeksi ja kasvot veltostuvat. Otsan kohdalla kulmakarvat laskeutuvat alemmaksi ja yläluomien iho löystyy. Näiden ongelmien estämiseksi voidaan tehdä kasvojen yläosan kohotusleikkaus, joka estää kulmakarvojen laskeutumista yläluomien päälle. Menetelmän avulla voidaan myös poistaa poimujen syntymistä otsan alueelle. Kyseessä on perinteistä otsaleikkausta hellävaraisempi tähytysleikkaus, jonka myötä potilaan iholle ei jää arpia.

Kenelle suositellaan?

Otsan kohotusleikkauksella palautetaan kulmakarvojen asento normaaliksi ja nuorennetaan kasvojen ilmettä. Yleensä otsankohotusleikkaus suoritetaan vasta ikääntymismuutosten alkaessa ilmaantua kasvoille.

Hoidon kustannukset

Operaation kustannukset ovat pitkälti riippuvaisia toimenpiteen sisällöstä ja laajuudesta, joten tässäkin asiassa kannattaa ottaa asiantuntijoihimme yhteyttä ja tiedustella tarkemmin menetelmän sisällöstä ja kustannuksista.Kaksoisleuanpoisto (alk. 1200€)

Kaksoisleuan poisto Neck Tite

Ylimääräistä rasvaa leuan alla kutsutaan kaksoisleuaksi. Se on hyvin yleinen ongelma ikääntyville, kun ihon kudos laskeutuu alaspäin. Myös nuorilla vaiva saattaa olla geneettinen. Kaksoisleuka vaikuttaa ulkonäköön merkittävästi.

Ongelma voidaan hoitaa pyvyvästi rasvaimulla tai ihonkiristyksellä . Klinikassamme rasvaimu yhdistetään NeckTite menetelmään, joka kiristää ihoa tehokkaammin kuin SmartLipo menetelmä. Korjaamme myös SmartLipo -jälkiä. Ei ole välttämätöntä imeä rasvaa lainkaan.

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa jättämällä hoitoalueen muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi. Potilaat, joilla on ihon löystymistä tai raskausarpia yhdessä rasvakertymien kanssa, voivat saavuttaa parempia tuloksia käyttämällä NeckTite-hoitoa kiinteyttääkseen vartaloaan ja vähentämällä rasvaimun jälkeen tapahtuvaa ihon löystymisen riskiä.

Perinteiseen rasvaimuun verrattuna NeckTite tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon. Yleensä potilas kokee vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta.

NeckTite

Kyseessä on mullistava hoitomenetelmä. NeckTite on ensimmäinen ja ainoa radiofrekvenssienergiaa hyväksi käyttävä kiinteyttävä rasvaimu (RFAL = radiofrequency assisted liposuction), joka on erityisesti suunniteltu kaulan ja leuanalusen käsittelyyn. NeckTite on sekä turvallinen että tehokas ja soveltuu monenlaisiin kaulan ja leuanalusen ongelmiin. Menetelmä kiinteyttää ihoa ja ihonalaiskudosta, sekä poistaa rasvaa, jolloin leuan ja leuanalusen muoto saadaan optimaaliseksi.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Leuan alapuolelle tehdään paikallispuudutuksessa pieni reikä ihoon (laajemmissa toimenpiteissä myös korvalehden taakse). Kudos pehmennetään nestetäytöllä, jossa myös on puudutusainetta. Kun on saavutettu hyvä puudutus toimenpidealueelle (n. 15-20 minuuttia) tehdään NeckTite järjestelmällä hoidettavan alueen käsittely pienen reiän kautta. Järjestelmässä on ohut energia- ja imukärki ihonalaiseen käsittelyyn ja samanaikaisesti tunnistinanturi ihon päällä, joka seuraa ja ohjaa energian käyttöä tietoteknisesti (jatkuva lämmön, vastuksen, energian ja tehon seuranta). Lopuksi pienet aukot suljetaan ompeleella tai iholiimalla. Teippitukea pidetään muutaman päivän ajan ja kasvotukea (tukipanta) muutamasta päivästä viikkoon.

NeckTite hoito ei vaadi nukutusta. Toimenpide voidaan toteuttaa paikallispuudutuksessa ja asiakkaan toivoessa voidaan antaa rentouttavaa esilääkettä. Toimenpide kestää laajuudesta riippuen 1-2 tuntia. Toimenpiteen jälkeen voi kotiutua välittömästi. Toipumisaikaa tarvitset muutamasta päivästä yhteen viikkoon. Hoidon välitön vaikutus on heti nähtävissä, mutta lopputulos paranee (iho ja ihonalaiskudos tiivistyy) puolen vuoden ajan. Toimenpiteen jälkeen vuoden ajan tapahtuu vielä kiinteytymistä.

Miten kyseinen toimenpide poikkeaa muista hoidoista?

Aiemmin kaksoisleuan poistoon on käytetty perinteistä rasvaimua ja laserkuitua. Perinteisen rasvaimun ongelmana on se, että kudoksia kiinteyttävä vaikutus on vähäinen ja riski kudoslöysyyteen on hoidon jälkeen vielä olemassa. Laserkuitukäsittelyyn liittyy enemmän riskejä ja se vaatii aina lisäksi rasvaimun, koska muutoin jää kovuutta tai kyhmyisyyttä kudoksiin (voi jäädä vielä imunkin jälkeen). Lisäksi NeckTite kiinteyttää paremmin kudoksia.Nenäleikkaus – Rhinoplastia (alk. 6000€)

Nenä on yksi kasvojen hallitsevimmista piirteistä. Jos nenä koetaan jollain tapaa epäsopivaksi, se alkaa helposti hallita koko elämää. Nenää voidaan lyhentää, pidentää, kaventaa, leventää, suoristaa, madaltaa tai korottaa. Tarvittava muutos on erilainen jokaisella potilaalla. Lopputuloksen kannalta on erittäin tärkeää, että nenän korjaus suunnitellaan yhteistyössä potilaan kanssa ennen leikkausta. Hyvin pienikin nenän muodon muutos voi korjata sen ulkonäön, kun se on sopusoinnussa kasvojen kokonaiskuvan ja mittasuhteiden kanssa.

Nenän muotoilu edustaa plastiikkakirurgiaa parhaimmillaan ja vaikeimmillaan, siinä tarvitaan kirurgilta taiteellista näkemystä, teknistä osaamista ja luovuutta. Samalla täytyy muistaa, että nenällä on toiminnallinen tehtävä eikä leikkaus saa tuhota esimerkiksi nenän hengitykseen liittyviä funktioita – päinvastoin niitä tulee usein samalla korjata.

Nenäleikkaus tehdään aina “mittatilaustyönä”. Useimmiten asiakkaalla on jo vastaanotolle tullessaan tietty mielikuva siitä, minkälaiset muutokset hän nenäänsä haluaa.Buffaloplastia – ylähuulen kohotus (alk. 1500€)

Ylähuulen kohotusleikkauksessa, eli buffaloplastiassa nenän ja ylähuulen välimatkaa lyhennetään, jolloin ylähuuli kohoaa ja näyttää suuremmalta. Ylähuulileikkaus on vaihtoehto täyteainehoidolle ja sen tulos on pysyvä.

Ylähuulen kohotusleikkauksella saadaan myös aikaiseksi nuorekkaampaa ilmettä, sillä huulten ja nenän välinen alue pitenee iän myötä ja ylähuulileikkauksella voidaan tätä pituutta lyhentää.

Ylähuulen kohotusleikkaus tehdään paikallispuudutuksessa ja siitä toipuminen on nopeaa. Halutessasi voidaan ylähuulen kohotusleikkaus tehdä kevyessä sedaatiossa
Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin