Kasvojen plastiikkakirurgia


Kasvojen plastiikkakirurgiaIlmoittaudu ilmaiseen klinikkamme asiantuntijan konsultaatioon puhelimitse:


Hinnasto


Konsultaatiomaksuton konsultaatio


Silmäluomileikkaus, blepharoplastia


Yläluomileikkaus€ 1500


Alaluomileikkaus€ 1800


Nenäleikkaus, rhinoplastia


Nenänpielen korjausleikkaus€ 3400


Nenänpienennysleikkaus€ 6900


Korvaleikkaus, otoplastia€ 1500Huulileikkaus


Täyteainehoidot, hyaluronihappo€ 360


Täyteainehoidot, oman rasvansiirto€ 1200


Poskipäiden korjaus

Poskipäiden kohotus


Täyteainehoidot, hyaluronihappo 1ml€ 360


Täyteainehoidot, hyaluronihappo 2ml€ 600


Täyteainehoidot, oman rasvansiirto€ 1200


Poskipäiden pienennys


Botuliinitoksiini€ 350


Toimenpiteet€ 1300


Rasvansiirto


Kasvoista€ 1200


Vartalosta€ 2500


Kirurginen kasvojen nuorennus


Kasvojen kohotus€ 5600


Kasvojen alaosan nuorennus€ 2800


Radiofrekvenssiavusteinen kohotus Face Tite


1 alue (riippuu korjausten määrästä)€ 800


Kertakäyttöiset suuttimetMitä teidän pitää tietääKasvojen kirurgia pitää sisällään tietyn määrän kirurgisia toimenpiteitä, jotka on suunnattu ikääntymisen tuomien muutosten, kasvojen mittasuhteiden muutosten, synnynnäisten tai onnettomuudesta seuranneiden virheiden korjaukseen. Riippuen operaation tarkoituksesta se voidaan tehdä kasvojen eri osille (nenä, silmäluomet, huulet), tai yhdistää eri operaatioita – kuten blefaroplastiaa ja endoskooppista kasvojen kohotusta. Etenkin tällainen kasvokirurgia takaa suurimman mahdollisen nuorennusvaikutuksen, sekä pitkään säilyvät tulokset.

Toimenpiteen erityispiirteistä riippuen leikkaus tapahtuu joko paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa. Nykyaikaisten plastiikkakirurgisten metodien käytön ansiosta operaation vaurioitumisriski laskee minimiin, jättäen juuri ja juuri havaittavat viillot. Käytyään läpi kaiken välttämättömän diagnostiikan, klinikkamme kokeneet kirurgit valitsevat ja ehdottavat teille sopivinta kasvojen plastiikkaoperaation menetelmää. Tämän lisäksi he luetteloivat kaikki yksilölliset piirteenne: anatomia, epäkohtien erittely, ihon kunto, ikä ja vaikutuksen odotettavissa oleva kesto.
Blefaroplastia, Silmäluomien muovausleikkaus

Tämä on silmäluomia korjaava tai kohottava kirurginen operaatio. Nimitys blefaroplastia tulee kreikan kielen sanasta blepharos, joka tarkoittaa silmäluomea. Silmäluomileikkaus ratkaisee monta esteettistä ongelmaa; ikääntymisen tuomista muutoksista, synnynnäisiin sekä silmäleikkauksen seurauksiin. Tänä päivänä tämä on yksi maailman kysytyimmistä ja suosituimmista leikkauksista.Rhinoplastia (nenäleikkaus)

Tämän plastiikkaoperaation avulla voidaan korjata nenää: esimerkiksi, muuttaa sen muotoa, poistaa käyryyttä, lyhentää tai pidentää nenää, supistaa sieraimia, muuttaa nenänpäätä ja niin edelleen. Nenäleikkauksella voidaan parantaa kasvojen mittasuhteita ja saada lisäkorostusta silmille, huulille, leualle, tehdä kasvoista naisellisemmat tai miehisemmät. Plastiikkaoperaation tärkein tehtävä on antaa nenälle luonnollinen ja esteettinen muoto, joka on tasapainossa kasvojen kaikkien piirteiden kanssa. Nenän muodon korjaus on suosittu ja kysytty leikkaus sekä naisten että miesten keskuudessa.Heiloplastia, huulileikkaus

Kauniit huulet korostavat naisellisuutta ja kasvojen ilmeikkyyttä. Huulien esteettisyyttä sekä viehättävää muotoa määritellään näiden kriteereiden mukaan: alueen symmetrisyys, ala- ja ylähuulen välinen suhde, punaisen reuna-alueen leveys, täyteläisyys, ylähuulen kippuraisuus. Huulileikkauksen avulla voi korjata ylä- ja ala- huulen anatomisia erikoispiirteitä, suurentaa tai pienentää huulten kokoa, poistaa epäonnistuneiden leikkausten ja täyttöjen aiheuttamia virheitä. Heiloplastia voidaan jakaa kahteen tyyppiin: pistoksella tai leikkauksella tehtävään operaatioon. Pistoshoito suurentaa ylä- ja alahuulta vaikuttavien täyteaineiden kautta. Niiden pohjana on hyaluronihappo tai oma rasva – tällaista toimenpidettä nimitetään huulien rasvakohotukseksi.FaceTite

Tämä on uusi kirurginen, mutta mini-invasiivinen, kasvojen kohotus menetelmä. Ennen kasvojen kohotusvaikutelman saamiseksi oli tehtävä ympyrämäinen kasvojen kohotus sekä silmäluomileikkaus. Tällaisten toimenpiteiden haittapuoli on välttämättömät viillot, jotka usein jäävät näkyviksi sekä pitkä leikkauksen jälkeinen toipumisaika.

FaceTite menetelmällä ei ole vastineita maailmalla. Teknologian päähyöty piilee siinä, että operaation aikana hoidettavan alueen työntyvä ja venyvä iho kutistuu itsestään, ilman keinotekoista kiristystä ja hiontaa. Tämän avulla päästään luonnolliseen tulokseen, sillä ihohan venyy vain niin paljon kuin potilaalle on tarpeellista.Tyytyväisten potilaiden kokemuksia


Sofia oli kyllä paras huulten muotoilun kanssa mitä tiedän! Käynyt Sofialla jo 5-6 vuotta välissä kerran muualla ja se oli virhe. Tänään taas sain aivan ihanat luonnollisen kauniit huulet! Parasta että Sofia ei hätiköi ajan kanssa, näyttää välissä ja kysyy mielipiteitä. Ihan täydet viisi tähteä!

CennaErinomainen hoitotulos fractoralla. Kahdessa viikossa kasvojen iho parantui, ei enää jälkeäkään laajenneista hiussuonista!

Mervi


Ensimmäinen kerta ja niin hyvä kokemus et varmasti meen uudestaan!

LidaHaluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi,
ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Varaa aika plastiikkakirurgisen lääkäriklinikka
Esteticin maksuttomalle vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin