FAQ


FAQ


K:  Mikä ero on botoxilla ja hyaluronihapolla?

V:  Hyaluronihappo ja botox eroavat siinä kuinka ne vaikuttavat ihoon. Hyaluronihappo asetetaan ihon alle, ja botox taas lihakseen.

Botox rentouttaa lihaksia ja poistaa jännitystä, ja samalla silottaa ryppyjä. Botoxin vaikutus kestää neljästä kuuteen kuukauteen.
Hyaluronihappo vaikuttaa ihoon hieman eri tavalla. Se varastoi vettä ihosoluihin, turvaten sen kimmoisuuden ja joustavuuden. Hyaluronihapon vaikutus kestää 8-12 kuukauteen.

”Hyaluronihapon päätarkoitus on ihomme vesipitoisuuden säilyttäminen. Ihmeellistä, mutta totta – yksi hyaluronihappo-molekyyli voi sitoa itseensä puolisentuhatta vesimolekyyliä.”

K:  Hei! Olen 43-vuotias, enkä vielä rohkene kääntyä plastiikkakirurgian puoleen. Vaihtoehtona minulle neuvottiin hyaluronihappo-pistoksia. Kuinka osaan valikoida oikeanlaisen täyteaineen? Haluaisin päästä eroon rypyistä ja korjata huuliani. Minulla on sekaiho.

V:  Hei! Täytteen valinta on täysin henkilökohtainen asia, ja se riippuu korjattavan kohteen laadusta. Yhden toimenpiteen aikana on mahdollista yhdistellä eri vahvuisia valmisteita: huultenreunojen korjaukseen kiinteämpi täyte, huulten täyttöön juoksevampi. Asiantuntijamme ovat koulutettuja lääkäri-kosmetologeja, jotka valitsevat jokaiseen tapaukseen sopivan täytteen sekä oikean valmistemäärän, riippuen ihotyypistä, ja sen kunnosta. Lääkäri määrittelee konsultaation yhteydessä täyteaineen tarkan ja sopivan vahvuuden sekä määrän.

K:  Hei! Nykyään puhutaan yhä enemmän uudesta menetelmästä – radiofrekvenssiavusteisesta rasvaimusta. Voisitteko selventää miten se käytännössä eroaa perinteisestä rasvaimusta?

V:  Hei! Sekä perinteisessä rasvaimussa että radiofrekvenssi rasvaimussa rasvanpoisto tapahtuu kanyylin avulla, pienten, ihoon tehtävien viiltojen, reikien kautta. Radiofrekvenssinenergialla toimivalla rasvaimulla on lämmittävä vaikutus. Aluksi rasvakudos lämpenee, minkä seurauksena rasva ikään kuin sulaa pois. Se helpottaa seuraavaa vaihetta, kanyylin kautta tapahtuvaa rasvanpoistumista. Sen jälkeen kun tarpeellinen määrä rasvaa on poistettu, hoidettavaa aluetta käsitellään uudelleen radiofrekvenssienergialla, välittömän kohottamisvaikutuksen saamiseksi. Näin, radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu ei pelkästään poista ylimääräistä rasvaa, vaan myös venyttää ihoa, minkä seurauksena iho samalla korjaantuu, kiinteytyy ja nuortuu.

K:  Hyvää päivää! Olen ymmärtänyt, että kohottava vaikutus on radiofrekvenssi rasvaimun tärkein etu. Onko jotain muita hyviä puolia?

V:  Hyvää päivää! Hyviä puolia on muutama. Ensinnäkin, radiofrekvenssin kudosta lämmittävä vaikutus helpottaa rasvanpoistoa. Toiseksi, radioaallot hyydyttävät suonia, mikä ei vain vähennä mustelmien määrää, vaan estää jälkiseurauksia kuten seroomien eli nestekertymien syntymistä.

K:  Milloin lopullisen tuloksen voi nähdä?

V:  Tulos tulee näkyvämmäksi kolmen ensimmäisen viikon aikana. Kudoksen täydelliseen palautumiseen ja kollageenin uusiutumiseen menee aikaa noin kolme kuukautta tai enemmän.

K:  Mitä toimenpiteitä voi yhdistää radiofrekvenssiavusteiseen rasvaimuun?

V:  Toimenpiteen jälkeen toipumisen nopeuttamiseksi ja parhaat tulokset saadakseen on hyödyllistä yhdistää palauttavaa fysioterapiaa (ultraääni, mikrovirta), erilaisia lymfahoitoja, vedenalaista ja perinteistä hierontaa. Jonkin ajan kuluttua voi käydä mesoterapiassa ja biorevitalisaatio-hoidossa.

K:  Mikä olisi paras aika käydä radiofrekvenssiavusteisessa rasvaimussa?

V:  Toimenpiteen voi tehdä sekä kesällä että talvella. Kahden viikon kuluttua operaatiosta voi lomailla: aurinko ja uiminen edesauttavat hyvää toipumista sekä kudoksen uusiutumista.

K:  Hei! Kuinka kauan rintojen kohotuksen tulos säilyy?

V:  Hei! Lopullisen tuloksen voi arvioida kuuden kuukauden kuluttua. Se säilyy seuraavaan raskauteen tai kehon painon muutoksiin asti.Haluatteko tuntea itsenne kauniimmaksi, ja näyttää kauniimmalta kuin koskaan ennen?

Ilmoittautukaa maksuttomalle
asiantuntijan vastaanottokäynnille!
Voitte jättää meille viestin