Monesti niin epäreilu kauneuskirurgia. Pahimmillaan terveysriskien ja “tyynynaamojen” painajaisuni

Monesti niin epäreilu kauneuskirurgia. Pahimmillaan terveysriskien ja “tyynynaamojen” painajaisuni.
Kauneusala jos mikä, on villi länsi. Sen olemme saaneet huomata valtavaa mediakohua herättäneestä uutisoinnista, jossa kohistaan sitä, miten kauneusleikkauksia tehdään Suomessa ilman asianmukaista koulutusta. Monesti lopputulos saattaa olla rumempi kuin lähtötilanne. Tämä on täysin totta rakkaat lukijat, joten herranjestas, olkaa tietoisia oikeuksistanne ja tekijän ammattitaidosta, jonka saa selville helposti internetistä. ​Suomen Plastiikkakirurgiyhdistyksestä pystyy löytämään OIKEAN plastiikkakirurgin, joka on käyttänyt vuosikausia erikoistumiseensa.
Älkää luottako siihen, että kuulette lääkäriltä vuorenvarman selityksen siitä mikä hän on, selvittäkää asian laita itse luotettavasta lähteestä ja katsokaa tarkkaan minkälaisiin leikkauksiin hän on erikoistunut. Näin saadaan paras mahdollinen lähtökohta sille, että toimenpide onnistuu. Epäonnistuneita toimenpiteitä voi olla vaikeaa ja kallista korjata. Varmistakaa leikkaavan lääkärin pätevyys ennen hoitoa!
Tekijän ammattitaito on monen tekijän summa
Internet on myös petollinen paikka etsiä tietoa, joten siksi myös äsken painotin tarkistamaan tekijän ammattitaidon luotettavasta lähteestä, EI keskustelupalstalta, EI blogista, EI keltaisen lehdistön lööpeistä, vaan alan virallisilta sivustoilta tai lääketieteellisistä julkaisuista. Mikäli haluaa poimia tietoja mediasta, niin iltalööppien sijaan kannattaa suosia esimerkiksi Helsingin Sanomia tai YLE:ä.
Itselleni ammattitaito on kaiken lähtökohta. Olen ollut alalla 13 vuotta ja nähnyt aivan kaiken mahdollisen, jota kauneusbisneksessä tapahtuu. Olen säännöllisesti koittanut varoittaa näistä asioista, jotta voisin ennaltaehkäistä ei-toivottuja lopputuloksia. Kun tehdään vaativia laser-hoitoja, vaativia pistoshoitoja ja muuta vastaavaa, on karhunpalvelus mennä tekijälle, joka pahimmassa tapauksessa pilaa ulkonäkösi ja omat yksilölliset kauniit piirteesi. Me olemme kaikki kauniita. Esteettisen kauneuskirurgian ja esteettisten pistoskäsittelyiden on tarkoitus korostaa omia piirteitäsi. Omaa kauneuttasi. Esteettisen kauneuskirurgian ei ole tarkoitus tehdä sinusta henkilöä, jota et tunnista, kun katsot peiliin.
Olen korjannut niin monet pistämällä pilatut huulet ja kasvot, että toivoisin, että asialle tehtäisiin jotain. Tällaista ei saisi tapahtua, eikä se ole kuluttajan vika. Tekijä on itse vastuussa toimenpiteen onnistumisesta ja oikeiden hoito-ohjeiden antamisesta.
Miettikää julkisuuden henkilöitä. Monet ovat ihmetelleet miten monet saippuaooppera- tai tosi-tv-tähdet, muuttuvat oman ulkonäkönsä tuhoneeksi muotopuoliksi. Kasvot niin täynnä täytettä, että silmät tuskin enää näkyvät kuin ohuina viiruina ja hymy on väkinäinen, kasvot eivät liiku ja kaikki persoonallisuus on poissa. Jäljellä vain ilmatyynyaluksen näköiset kasvot ja tilalla mukamas nuorempi ulkonäkö ja pyh!
Kun ihminen vanhenee, kasvoissa oleva rasva painuu alaspäin. Kiitos painovoiman!
Tämä saa aikaiseksi sen että silmien yläpuolella oleva kasvojen oma rasva näkyy peilissä väsyneen näköisinä silminä, leuoissa saattaa roikkua niin kutsutut hamsteripussit, silmien alle

saattaa kerääntyä näkyvää rasvaa (silmäpussit) ja poskipäät painuvat alaspäin. Ne eivät todellakaan näytä enää nuoren kaksikymppisen neitosen hehkuvilta persikkaposkilta. Tämä on luonnollista, tämä on totta. Mitkään täyteaineet eivät ratkaise tätä ongelmaa. Mikäli et välttämättä ole unelmoinut näyttäväsi ilmatyynyalukselta?
Nuorekkuus, raikas freeshi look, tyyli ja pirteännäköinen ilme ei ole saavutettavissa täyteainehoidoilla. Täyteaineet eivät muuta sitä tosiasiaa, että ihmisen vanhentuessa soluissa tapahtuu muutoksia.Solut eivät jakaudu enää samaan tahtiin kuin nuorella ihmisellä. Mikäli haluaa pitää ihonsa nuorekkaana ja näyttää noin kuusikymppisenä samalta, kuin esimerkiksi Hollywood-näyttelijätär Julianne Moore, kannattaa panostaa taidolla, tiedolla ja kokemuksella suoritettaviin laser-hoitoihin.
Toistan: TAITO, TIETO ja KOKEMUS. Kultainen kolmikko, joka on lähtökohta onnistuneelle toimenpiteelle​.
Smart Xide dot -laserointi ja radiofrekvenssiteknologiaan perustuva Fractora ylläpitävät ja nuorentavat ihoa sisältä, ilman minkäänlaista tyynynaamaefektiä ja kasvojen ikääntymistä hidastetaan ihan aikuisten oikeasti. Kaikki tapahtuu solutasolla. Tähän voidaan rinnalle ottaa satunnaisesti tehtävät täyteainehoidot ja botuliinipistokset. Täyteaineen on tarkoitus hieman muotoilla kasvoja, EIKÄ täyttää niitä joka paikasta. Botuliinipistosten (Botox) on tarkoitus häivyttää näkyvimpiä ja häiritsevimpiä ryppyjä, EIKÄ tehdä kasvoista jähmettyneitä, jolloin jokainen hymysi näyttää mielipuoliselta irvistykseltä.
Vähemmän volyymia, enemmän laserointia ja Fractoraa. Siinä piilee jonkinlainen avain nuorekkuuteeen. Katsokaapa uudelleen Julianne Mooren kuvaa. Näyttävätkö hänen kasvonsa ilmatyynyalukselta? Onko hän luonnottoman näköinen? Onko hän muuttunut tunnistamattomaksi nuoruusvuosistaan? -Ei ole! Mutta hän näyttää hyvin nuorelta ikäänsä nähden (lähes 60 v). Ulkonäön salaisuus on kasvojen vanhentumisen ennaltaehkäisevät toimet sekä juonteisiin ja kasvojen volyymin maltillinen pistoshoito.
Ryppyjen ennaltaehkäisemiseksi voi myös nauttia kalsiumia, jolla ylläpidetään fibroblastien lukumäärää. Fibroblasti on sidekudoksen perussolu, joka tuottaa ympäröivän sidekudoksensoluväliaineen. Pistoshoitoina voidaan antaa peptidiaaleja ja suun kautta nauttia E 580 -ravintolisää (jota voi lisätä myös kosmetiikkaan). Solujen jakautumisvauhti hidastuu 30 ikävuoden jälkeen, jolloin iho muuttuu paksummaksi, sameaksi ja ihohuokoset korostuvat. Laser ja Fractora auttavat nopeuttamaan solujen jakautumista.
Nyt rakkaat lukijat! Olkaa tosiaan tarkkoja siitä, kenelle menette hoidetavaksi, on sitten kysymys alussa mainituista kauneuskirurgisista toimista tai ilman veistä tehtävistä hoidoista. Olkaa krittisiä mitä toimenpiteitä teille tarjotaan, tarjoaako niitä alan ammattilainen, jolla on kokemusta ja tietotaitoa. Keskittyykö tekijä tarjoamaan pääasiassa volyymia lisääviä hoitoja, vaikka paljon parempiakin vaihtoehtoja olisi tarjolla. Muistakaa, että kauneusala on villi länsi, jossa potilas jää usein kärsijäksi, jos hoidon tekee ihminen, jolla ei sitä ole pätevyyttä tehdä.