Buccaloplastia Clinic Esteticissa

Oletko katsonut peiliin ja miettinyt, että toivoisit kapeampia kasvoja? Nykymaailmassa oikeastaan ihan kaikenlainen kasvojen muokkaaminen onnistuu ilman valtavia kustannuksia ja pitkää toipumisaikaa. Se on oikeastaan sitten vain oman pohdinnan paikka, mitä haluaa tehdä, miksi ja mitä sillä saavuttaa. Kauneuskirurgia ei ole kenellekään mikään uhka tai minkäänlainen pimeä voima kuin vaan olet turvallisissa käsissä. Palvelua voi käyttää, jos siltä tuntuu tai on käyttämättä, jos sitä ei koe omakseen. Valinta on aina Sinun. Kukaan ei saa painostaa suuntaan tai toiseen. Saan opastaa lisää mitä kaikkia uutta maailmassa löytyy ja sopiiko kenties Sinulle? Tärkein että hoidot ovat turvallisia ja tutkittuja.

Nyt vähän lisää asiaa siitä, mistä lähdettiin liikenteeseen. Kasvojen muokkaus. Aikaisemmin olen kertonut kasvojen laseroinnista, botox-hoidoista ja täyteainehoidoista. Hyvä niin, mutta lista ei lopu siihen. Kaikkia edellä mainittuja hoitoja voidaan soveltaa ja yhdistää keskenään, mutta haluaisin omistaa tämän kirjoituksen buccaloplastialle. Suomessa se on aivan uusi sana. Miksi? Koska aina kasvoihin ei ole tarvetta lisätä täytettä. Joskus se jo olemassa oleva volyymi voidaan saada paremmin esiin poistamalla “omaa tavaraa” kohdista, jossa se ei aina ole parhaimmillaan. Ja tulos on pysyvä. Myös kasvot kaventuvat veistoksellisesti.

Mistä siis on kysymys?

Buccaloplastia antaa mahdollisuuden poistaa tarpeeton “buccal”-rasva, käyttämättä rasvaimua. Angelina Jolien ja Megan Foxin tapainen veistoksellinen ilme saadaan aikaiseksi poistamalla poskien alemmassa osassa sijaitsevaa rasvaa. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa ja toimenpiteen suorittamiseen menee vain yksi tunti. Alakasvojen muotoa muokataan poistamalla poskissa oleva rasvaa, jota ei ole mahdollista menettää normaalin ruokavalion tai liikunnan avulla. Kyseinen leikkaus kohottaa upeasti poskipäitä ja antaa kasvoille muodokkuutta.

Buccal Fat Pad -poistomenetelmä.

Buccal-rasvan poisto suoritetaan suun sisäpuolelta pienen viillon kautta. Toimenpide suoritetaan tyypillisesti paikallispuudutuksessa, käyttämällä lääkkeitä, joilla poistetaan kipua ja levottomuutta. Buccal-rasva on yleensä noin golfpallon tai pingispallon kokoinen. Buccal-rasvanpoisto voidaan suorittaa yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa kasvojen ääriviivan parantamiseksi. Toipuminen on nopeaa, eikä toimenpiteestä jää näkyviä arpia. Toimenpide on erityisen hyvä valinta silloin, jos halutaan estää “hamsteripussien” muodostumista tai poistaa niitä.

Olen käynyt asiaan liittyen Moskovassa erittäin laadukkaassa koulutuksessa (kyllä Venäjällä ollaan huikeasti Suomea edellä näissä asioissa) ja haluan, että myös Suomessa on mahdollisuus tähän trendikkääseen toimenpiteeseen. Toimenpide mahdollistaa myös sen, että silmät pysyvät kauniisti esillä. Liika täyteaineilla leikkiminen piilottaa silmät taka-alalle. Nyt toteutetaan mieluummin veistoksellinen lopputulos ja jätetään ne “ilmatyynyalus”-kasvot lähihistoriaan, onneksi!

Toimenpiteen suorittaa plastiikkakirurgi.
Ilmainen konsultaatio p.09-42451501

Huom!

Kyseinen toimenpide ei sovi sinulle, jos:

– poskien alueelle on tehty Mesolangat-toimenpide.
– jos olet ottanut Ultherapy-hoitoa

Hinta – 1500€
Tämän postauksen kautta koko heinäkuun tarjous 1000 eur, koodi SofiFox?