Vatsan muotoiluleikkaus -Abdominoplastia

9217416

 

Raskaus, suuret painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus saattavat veltostuttaa vatsanpeitteitä ja venyttää vatsan lihaskalvoa, jolloin vatsanpeitteet alkavat roikkua. Vatsan muotoiluleikkaus eli abdominoplastia on toimenpide, jolla poistetaan navan ja häpykarvoituksen välistä ylimääräistä ihoaluetta ja rasvakudosta sekä korjataan venyneitä vatsalihaksia. Toimenpide muotoilee vatsaa ja kaventaa vyötärölinjaa, mutta ei toimi laihdutuskeinona.

 

Leikkauksesta toipuminen

Vatsan muotoiluleikkaus tehdään yleensä yleisanestesiassa ja leikkauksesta kotiutuu jo samana päivänä. Leikkauksen seurauksena alavatsalle tulee poikittaisarpi bikinialueelle ja arpi navan ympärille, jotka vaalenevat melko näkymättömiksi 6 kk:n – 2 v kuluessa. Toimenpide kestää 1-4 tuntia. Ompeleet poistetaan 7-10 päivän kuluttua. Koska leikkauksessa tuetaan vatsan lihaksia, tarvitsee toipumiseen varata riittävästi aikaa. Leikkauksesta toipuu noin 1-2 kuukauden kuluessa.

Lopputulos suunnitellaan plastiikkakirurgin vastaanotolla asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja jälkitarkastus hoitavan lääkärin vastaanotolla on noin 6kk:n kuluttua toimenpiteestä. Raskaus saattaa venyttää korjattuja vatsanpeitteitä uudelleen. Vatsapoimun alainen taiveihottuma ja selkäkivut voivat oikeuttaa sairausvakuutuskorvaukseen.

 

Toimenpiteen hinta:

Mini abdominoplastia alk. 2 500€
Abdominoplastia alk. 4 000€

Jätä yhteydenottopyyntö:

Clinic Estetic
Menu