Rasvaimu -Bodytite

BodyTite

 

Katso video:  http://www.youtube.com/watch?v=XA65TaoQQ9Q

 

BodyTite on uudentyyppinen rasvaimu -ja vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu erityiseti vähentämään rasvaa, josta voi olla vaikea päästä eroon. Samalla voit myös uudelleen muokata ja kiinteyttää vartaloasi. BodyTite rasvaimu käyttää edistyksellistä teknologiaa nimeltä RFAL™ (Radio Frequency Assisted LipoThighening) tarjoten sinulle turvallisen, hellävaraisen ja modernin vartalonmuokkausratkaisun.

Rasvaimu BodyTitella on turvallinen ja nopea sekä silminnähtäviä tuloksia saavuttava rasvaimumenetelmä. BodyTite poistaa perinteisen rasvaimun(WAL-in) tapaan ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista, sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.

 

Miten BodyTite rasvaimu eroaa perinteisestä rasvaimusta?

Perinteinen rasvaimu (WAL)hyödyntää imuvälinettä, jossa imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. BodyTite rasvaimu muodostuu samantyyppisestä liikkeestä, mutta rasvasolut ”sulatetaan”, joka helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle. BodyTitellä tehty rasvaimu aiheuttaa myös vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa.

Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti. Ainoastaan liikunnan harrastaminen on vältettävää.

 

BodyTite rasvaimu ja menetelmän edut

-jopa 40% kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun

-BodyTite rasvaimu sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja tavoitteena on kiinteämpi iho

-vähemmän mustelmia

-rasvaimu voidaan tehdä paikallispuudutuksessa

 

Radiofrekvenssienergialla avustettu rasvaimu

RFAL on lyhenne englanninkielisestä nimestä Radio Frequency Assisted Liposuction, eli radiofrekvenssienergialla avustettu rasvaimu (RF-energia). Se on Invasix -yrityksen markkinoima tekniikka, joka yhdistää imun, radiofrekvenssienergian ja vartalonkiinteytysmekanismin. Radiofrekvenssiä energiamuotona käytetään kirurgiassa monessa eri muodossa ja se on hyvin kudosystävällinen ja luotettava energiamuoto.

 

Hallittu ja suoralinjainen lämmittäminen

BodyTite käsikappaleessa RF-energia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin, kehittäen keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

RF-energian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua, jonka avulla lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröiviin kudoksiin. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tieteellisesti tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle, estäen epätoivottua lämpökertymää.

 

Merkittävä ihon & vartalon kiinteytys

Rasvaimu toimenpiteen lämpövaikutukset saavat aikaan tehokkaan rasvakudoksen luomalla tarkan lämpötilan vartalolinjojen parantamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi. Optimaalinen ihon kiinteyttäminen ei riipu ainoastaan kriittisen lämpötilan saavuttamisesta, vaan myös lämpötilan ylläpitämisestä yhdenmukaisesti ja turvallisesti. RFAL laitteen sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta vartalolinjojen muokkaus pystytään suorittamaan ihanteellisesti.

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa jättämällä hoitoalueen muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi. Potilaat joilla esiintyy ihon löystymistä tai raskausarpia yhdessä rasvakertymien kanssa, voivat saavuttaa parempia tuloksia käyttämällä BodyTite-hoitoa kiinteyttääkseen vartaloaan ja vähentämään rasvaimun jälkeen tapahtuvan ihon löystymisen riskiä.

 

Vartalon muokkausta & kiinteyttäviä tuloksia

Nykyisin on mahdollista saavuttaa sekä merkittävää rasvan vähentämistä että vartaloa kiinteyttäviä tuloksia. Potilailla joilla on lievää tai keskivaikeaa ihon löystymistä ja jotka eivät halua ulkoista poistomenetelmää, vaan etsivät pehmeämpää tulosta, arvostavat tätä lisättyä etua.

Rasvaimu BodyTitellä tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon sekä yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee myös vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta. Hoitoalueen esilämmitys sallii epätoivotun rasvan hellävaraisen poiston, joka aiheuttaa potilaille vähemmän mustelmia ja turvotusta kuin perinteisessä rasvaimussa.

 

Parannettu turvallisuus

Järjestelmän turvaosat säätelevät ihon lämpötilaa ja sähköistä resistenssiä ja aiheuttavat näin pienemmän lämpövaurioiden riskin. Tekemällä pienempien alueiden hoitoa ja välttämällä yleisanestesia tai sedaatio, riskit pidetään todella minimissään. Rasvaimu on klinikallamme turvallinen menetelmä ylimääräisen rasvan poistoon keholta, sillä toimenpiteet suorittaa jo alalla vuosia toiminut ammattitaitoinen henkilökunta( plastiikkakirurgit).

 

Lyhyempi toipumisaika

BodyTite rasvaimu on vähemmän invasiivinen toimenpide, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa yleisanestesian sijasta. Potilaat voivat valita päiväkäynnin ja välttää yöpymisen aiheuttamia kustannuksia. Suurempien alueiden tai isomman massan poistohoidoissa voidaan edelleen hyötyä yleisanestesiasta.

 

Mitä alueita voidaan hoitaa?

BodyTite rasvaimu sopii useille erikokoisille hoitoalueille joissa on ylimääräistä rasvaa, kuten esimerkiksi vatsa, lantiot, pakarat, reidet, käsivarret, polvet ja niska. Hoidon voi myös yhdistää vatsan muotoiluleikkauksiin, vartalon kohotuksiin sekä käsi- ja reisikohotuksiin.

 

Toimenpiteen jälkeinen hoito

BodyTite rasvaimu on minimaalisen invasiivinen hoito joka suoritetaan paikallispuudutuksella tai kevyessä sedaatiossa. Pian toimenpiteen jälkeen voit mennä kotiin ja jatkaa normaalia elämääsi. Sinun on käytettävä tukitekstiilejä. Urheilun ja raskaan liikunnan voit aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti.

 

Tuloksien näkyminen

Tulokset näkyvät  8-12 viikon jälkeen ja paranevat aina 6 kuukauteen saakka.

Lue lisää rasvaimusta ja eri hoitovaihtoehdoista blogistamme! 

 

 

smartlipo_areas

 

Rasvaimu esimerkki:

Alavatsa + jenkkakahvat = 4 aluetta.

Ulkoreidet + kaksoisleuka = 3 aluetta.

Koko vatsa + sisäreidet = 6 aluetta.

Allit + alavatsa + ulkoreidet = 6 aluetta.

 

BODY TITE-hinnasto
1 alue                                        750 €

2 aluetta                                   1 350 €

4 aluetta                                   2 400 €

6 aluetta                                   3 500 €

8 aluetta                                   3 900 €

10 aluetta                                 4 800 €

Lisäalue                                   400 €

FaceTite                                   1100€

NeckTite                                   1000€

NeckTite ja Facetite = “hamsteripussit ” ja leuan alue                  2000 €

Otsan kohotus FaceTitella            800 €

 

Vesisuihkurasvaimu

 

Vartalon rasvaimu

 

Vatsan rasvaimu

 

Jenkkakahvat

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö:

Clinic Estetic
Menu